Плът, пиянски изпълнения и лесбо свалки в BigBrother

Минаха само 4 дни от влизането в къщата на 11-те красавици и вече първите гърди, заявяващи желание да бъдат показани в PlayBoy. Красивата бургазлийка Ирена Иванова, която е имала собствена агенция за модели, а и тя самата е работила като модел се разсъблече пред камерите на големия брат без грам да се притеснява. Хубавелката оправяше долното си бельо и демонстрираше прелестните си форми пред съквартирантките като на модно ревю. Всички тръпнем в нетърпение какво ли ще ни покажат 11-те момичета след като тази вечер в къщата влязат още 11 съквартиранта - мъже.

Носи се обаче и друга информация за бургазлийката. Тя ще е съквартиранта, който ще участва в съдебно дело по време на 4-тия сезон на предаването. Делото ще е бракоразводно и по непотвърдени данни ще се е свързано с попечителството над малката дъщеричка на Ирена. Все още не е ясно дали делото ще бъде отложено, ще се гледа в самата къща и дали разхождането на младата майка по облекло ще повлияе на решението на съда.

Междувременно и най-малката съквартирантка – Ангелина на 18 години, също е доста разстроена. Тя все по-често говори, че не се чувства добре в тази обстановка и вече иска да си ходи. Засега останалите съквартирантки успяват да я успокоят...

Завързва се и интригата между Наталия и Даниела. Шуменката все по-често остава в компанията на мъжкото момиче Даниела. За сега и двете се задоволяват само с докосвания, галене и скрити погледи, но съвсем скоро може да станем свидетели на задълбочаване на техните отношения.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини