Бащата на Бербатов бил изнасилвач

Английският вестник Сън явно има зъб на Димитър Бербатов защото за пореден път публикува негативна новина за българина.

В днешния си брой жълтата медия гръмна с новината, че бащата на футболиста е изнасилвач. Ето какво се пише в статията:

Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов крие тъмна тайна - неговият баща е осъден за групово изнасилване.

Бившият футболист Иван Бербатов е лежал 2 години в затвор, заради участието си в групово изнасилване на норвежка жена заедно с още няколко негови съотборници.

Случката станала през лятото на 1983 година, когато отборът на Пирин бил в хотел Златни Пясъци във Варна. Вечерта преди мач няколко играча се сближили с 34 годишна жена от Норвегия, известна единствено като Роуз.

След това Роуз се оплакала, че е била брутално изнасилена от 7 футболисти. Шест от тях били осъдени, въпреки оправданията им, че платили общо 160 лири за секса.

Трима от играчите Мурлев, Муралов и Димитров били осъдени на 3,5 години затвор. Иван Бербатов и още двама души получили две години затвор. Съпругата на Иван Маргарита не го изоставила, но кариерата му на футболист приключила.

Това е поредната статия на този вестник, която цели да злепостави Димитър Бербатов.

Същият вестник писа преди време, че нападателят разменял билети за мачове на своя отбор срещу услуги. След това пък публикува "изповедта" на Даниела Арнау, която настояваше,че е любовница на Бербо. Наскоро пък излезе със зле направен колаж, как "алчният" Бербатов си купува 15 чифта маратонки.

Ефектът от статията обаче съвсем не е такъв, какъвто вероятно са очаквали от Сън и в коментарите си под статията читателите изразяват подкрепата си към Димитър Бербатов.

"Защо изваждате тази история? Съчувствам на бедната жена, но защо ни трябва да знаем за бащата на Бербатов? Моят баща беше боклук и се радвам, че нямам нищо общо с него. Тази история е нечестна спрямо Бербатов", казва Розимаг на 27, от Лондон.

"Бащата на Рони ОСъливан (известен играч на снукър, бел. ред.) е убиец. Не обвинявайте децата за действията на родителите им", казва пък Смокибой от Ланкъшир.

Накрая Бербо, който игра 2 години в Тотнъм, бе подкрепен дори и от фен на Арсенал:

"Хубаво е да се види, че някой с такова детство може да бъде толкова успешен в професията си", коментира мкн2к8, на 18 от Лондон.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини