Цяла година жега с горещата Мариса Милър. О, да

Знаете ли какво може да стопли истински един мъж, когато навън е студено? Не, не е кафе, нито какао, нито чай с коняк. Да, може би „приятел" от женски пол е добра идея, но...

Всъщност супер горещ календар с още по-жарка мацка направо ще разтопи всеки представител на силния пол. Сигурни сме, защото вече го пробвахме и подейства на мъжката част от екипа ни.

Става дума за гениалната идея на списание „The Sports Illustrated", което е събрало най-предизвикателните кадри на Ангелът Мариса Милър и ги е сглобило в парещ календар.

Умопомрачителната американка, която е част от Ангелите на Викторияс Сикрет, наистина заслужава да краси някое слънчево кътче от жилището ви.

Вероятно хората от спортното списание са се трудили къртовски, докато изберат най-добрите 12 снимки на божествената Мариса. Тя сигурно има няколко стотици такива само през изминалата година.

Неотдавна списание "Максим" я посочи за номер 1 в своята Топ 100 листа за най-секси жени на планетата. За първи път Милър оглавява тази класация, въпреки, че това трябваше да се случи отдавна.

„Да си призная, бях малко шокирана и дори притеснена, защото да си номер 1 е доста стресиращо", признава 30-годишната манекенка, която обожава сърфа.

Миналата година Мариса дори не попадна в класацията на мъжкото списание, но този път удари в земята конкуренцията. И това ако не е лъвски скок за родената на 6 август хищница, не знаем как иначе да го наречем.

Източник: tialoto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини