Радост от "Огледала" имала тъмно минало

Водещата на "Денсинг старс" Радост Драганова бе атакувана със стар компромат в интернет, дни след като стартира предаването й по Би Ти Ви. Анонимен враг на красивата партньорка на Тодор Колев разпрати до всички медии в Бьлгария имейл, в който описва "истинската биография" на Радост.

Публикуваме пасквила с ясното съзнание, че едва ли е достоверен на 100%, но затова пък е достоен именно за сайта - Клюки.нет.

Компроматът срещу Радост Драганова вероятно е съчинен от неин враг, който с изненадващо усьрдие се стреми да съсипе нервите на къдрокосата красавица. Още преди години, когато хубавицата стана водеща на "Огледала", пасквильт бе разпратен до медиите и публикуван в интернет. Сега анонимният враг на Радост отново се е завърнал и я тормози: "Въпросната дама е бивша проститутка в Пловдив и Стара Загора, откьдето е родом. Всъщност ИСТИНСКОТО й име е Недка Димчева Георгиева, родена в Стара Загора на 2 юни 1975 г., където завършва средно образование. Там живеят родителите й, на ул. "Граф Игнатиев" 33.

Цялата автобиография на Радост Драганова е абсолютна измислица. Предполагам Недка е сменила името заради няколко грозни прякора, един от които е Недка Пухлата. Само че още преди Слави да я лансира в Би Ти Ви, Недка е била известна в Пловдив, където е следвала през 1993-а руска филология, като Неда Курвето, щото въпросната дама си е падала по яки борчета с големи портфейли. По-късно прекъсва руска филология и се прибира за известно време в Стара Загора. След което решава, че със старото име някак няма да й върви и се преименува на Радост. И така от бивша проститутка Неда се превръща в изключително "талантливата юристка", "шампионка по синхронно плуване". С двe думи, слага кръст на гадното минало и почва нов живот, нова кариера с измислена автобиография и най-вече е пример за подражание на всяка тийнейджърка в България. Ако не ми вярвате, само ще ви кажа, че България няма шампиони по синхронно плуване, което лесно може да се провери."

Проверка показва, че Радост наистина се е казвала Недка. Преди 9 години обаче красавицата променя името си под претекст, че то е ретроградно. Радост наистина е следвала в Пловдивския университет, но сексисториите й с борчета и с мутри вероятно са плод на въображението на анонимния й враг.

За справка, ето какво пише в "автобиографията" на Радост на сайта на "Денсинг Старс":
"Радост е родена в София. Била е много палаво дете, но и отличничка в училище. Още от малка за нея казват, че където влезе, изпълва атмосферата с енергия и настроение. Завършила е със златен медал 22 СОУ, а по-късно става магистър по "Право". Като дете тренира синхронно плуване. Тя е многократен републикански шампион в този спорт и е представяла страната на много международни състезания. Носителка е на бронзов медал от шампионата US Open.
От 5 години е водеща на телевизионното предаване "Огледала" по bTV, а едновременно с това работи и като юрист. Омъжена е от шест години и има дъщеря – Изабела.
Радост споделя, че за нея денонощието има повече от 24 часа, защото тя успява да бъде едновременно телевизионна водеща, главен юрисконсулт, спортна натура, добра майка и прекрасна сестра. Мечтае да се радва на здрав и пълноценен живот със семейството си."

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини