Японско шоу... в България. Подаряват Mitsubishi Lancer Sportback и Colt

Общо 19 европейски страни са обзети от японското гейм шоу "На Вашия Знак", което дава шанс на участниците да се сдобият с чисто нов автомобил, като маркират на картата на страната си мястото, където искат да го получат. За първите две седмици от старта на играта, по брой участници България е на трето място след Германия и Румъния.

Играта On Your Mark /На Вашия Знак/ е проект на Mitsubishi Motors, с нея производителят представя по зрелищен начин в Европа двата последни модела на марката – новия Colt и новия Lancer Sportback. Балкан Стар Мотърс подарява по един от тези модели за българските участници.

Участието в интерактивната игра се случва в специализирания уебсайт: www.onyourmark.bg. Водещият - Коичи «Щурия» Кога - напътства почитaтелите на марката как да поставят знака на Mitsubishi на дигиталната карта на България. Така те обозначават къде желаят да им бъде доставен новият Colt - най-компактният представител на Mitsubishi. Печелившият ще бъде изтеглен чрез томбола на 29 Ноември 2008 г.

Творчески настроените участници могат да се състезават за голямата награда – нетрадиционния хечбек Lancer Sportback. Тяхната задача е да изобразят по нестандартен начин логото с трите диаманта, да направят снимка или видео клипче на своя проект и да го качат на www.onyourmark.bg. Няма ограничения пред творците и това е причината логото на Mitsubishi да се появява на странни места из цяла Европа – на покриви, светофари, футболни терени и др. Участниците могат да почерпят идеи и от галерията на сайта. Най-креативният знак ще бъде избран от жури и печелившият ще получи наградата си по зрелищен начин на 29 Ноември 2008 г.

Играта On Your Mark /На Вашия Знак/ e отворена за участие до 26 ноември 2008г.
Източник: rs-auto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини