Жоро Главата задържан за изнасилване

Георги Славов (Жоро Главата) е бил задържан за 24 часа.

Това съобщи МВР, цитирано от БТА. Причина за ареста е била жалба на две млади жени. Те се оплакали, че в туристически обект, близо до Бургас, били изнасилени от 11 души, сред които бил и Славов.

Полицията задържала 11-мата, които били освободени след 24-часов арест. Адвокатът на Славов коментира, че той е бил разпитан като свидетел по случая, но засега обвинение не му е повдигано. Главата и хората му пребивавали в Поморие в същата нощ, когато там бе засечен и Митьо Очите. Полицията продължава работата за изясняване на обстоятелствата.

Георги Славов е син на бизнесмена Стоил Славов, които загина при взрив в асансьор в столичния квартал "Лозенец".

Славов има бизнес край морето и хотел в Слънчев бряг, посочва Агенция БЛИЦ. Георги Славов-Главата е подсъдим в Софийския районен съд по дело за побой в столичната дискотека "Син Сити".

Инцидентът стана на 6 септември 2006 г. Тогава Славов пристигнал в заведението с внушителна охрана от над 20 гарда, разказаха очевидци. Гардовете отказали да си оставят оръжието на входа, а синът на взривения бос на СИК ударил шамар на един от собствениците на дискотеката, гласеше тогавашната информация. Охранителите му пък изгонили гостите във ВИП-сепаретата с викове: "Ставайте от тук, местата са заети". Охраната на "Син Сити" извикала полиция, но Славов се покрил и бе задържан ден по-късно.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини