Лятото идва с арести за притежание на дрога

35–годишен мъж е задържан в РУ–Айтос, съобщиха от МВР-Бургас. В понеделник половин час след полунощ , бил спрян за проверка лек автомобил „ВАЗ“ , управляван от С.С. (35-годишен) от село Трояново, криминално проявен.

За да не му бъде съставен акт за употреба на алкохол, мъжът подхвърлил в служебната кола банкнота с номинал от 50 евро. На място е извършен оглед, по случая е образувано досъдебно производство. Уведомена е прокуратурата. 

Малко по-късно - около 10 минути прези 2 часа след полунощ, двама са задържани за притежание на наркотични вещества. Полицаите проверили Д.М.25г. от Село Буковлък и открили свивка от суха тревна маса, с тегло 0.6 г.

Назначена е експертиза за вида на наркотичното вещество и мъжът е задържан с полицейска мярка за 24 часа. Работата по случая продължава.

Часове по-рано - около 18 часа в неделя бил спрян за проверка лек автомобил „Ауди“,управляван от С.И. (26-годишен) и двама криминално проявени пътници. В колата полицейските служители са открили бяла пластмасова кутийка със зелена суха тревна маса, както и угарка от саморъчно свита цигара.  

Водачът е задържан с полицейска мярка за 24 часа, срещу него е образувано бързо полицейско производство. 

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини