Кошмари на пътя: Кола на заден блъсна дете, асеновградчанин предизвика ПТП в Пловдив, пиян се преобърна по таван край Червен

Дете пострада при пътен инцидент в Асеновград. Около 14.30 часа вчера на ул. "Малина" движещо се на заден ход Рено е блъснало 5-годишно момченце. Малкият е прегледан в болница и изписан за домашно лечение с охлузни рани. 45-годишният шофьор е тестван с дрегер, резултатът е отрицателен. Случаят е отработен по административен ред.

Около 19.30 ч. на телефон 112 е подаден сигнал за сблъсък на пътя между Пловдив и Куклен. Тойота, управлявана от 22-годишен асеновградчанин, навлязла частично в лентата за насрещно движение и се ударила в Ровър с 23-годишна водачка от Брестник. Двамата шофьори са настанени в болница за наблюдение. Взета им е кръвна проба за алкохол. Медицинска помощ е оказана и на 23-годишен пътник от първата кола. Работата по случая продължава.

Друг асеновградчанин предизвика катастрофа в Пловдив. Към 4.15 ч. във вторник в "Пътна полиция" е съобщено, че Форд се е блъснал в разделителна ограда на пътното платно на бул. "Христо Ботев" и е разрушил 7 пана. Пристигналият на място екип установил, че водач е 42-годишен асеновградчанин. Справка показала, че той е с отнета шофьорска книжка. Мъжът е отказал да бъде тестван за алкохол. Съставен му е акт за установеното административно нарушение.

Не мина без инциденти и тази нощ. Пиян шофьор се преобърна с автомобила си на пътя между Асеновград и Червен. Сигналът е подаден към 1.15 ч. На място е установено, че Фолксваген е излязъл вдясно извън пътя и се обърнал по таван в канавка. Медицинска помощ е оказана на водача Е.Ф. /31 г./ от Комунига. Тестът с дрегер отчел, че той е седнал зад волана след употреба на алкохол 2,81 промила. По случая е започнато незабавно производство.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини