Бойко Борисов: Има ред за сваляне и махане от власт - чрез избори

"Поизсяснява се вече ситуацията. Да се надяваме,че ще се отрегулира по законния и демократичен начин. Винаги сме били за законност, за спазване на конституцията на която и да е държава. Има ред за сваляне и махане от власт и това демократичният свят го е направил чрез избори", заяви Бойко Борисов. 

Борисов увери, че всички служби са в готовност да се погрижат за  българските граждани в Турция и затвърди препоръката да не се пътува за Турция. 

Даниел Митов е разговарял с турския си колега Мехмет Чавушоглу, направени са и контакти по линия на спецслужбите, каза Борисов.

Той призова да се избегне спиралата на насилие. Насилието води до насилие, каза Борисов. Мир с война и убити и не се постига, категоричен бе той.  

По думите му хората вече са започнали да свикват с това да има убити всеки ден и са забравили случилото се вчера в Ница.

"Само преди един ден бяхме потресени от Ница, а днес вече цялото внимание е насочено към това, което се случва в Турция, преди седмици на друго място", каза премиерът. 




 

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини