Зак Ефрон, един от най-забавните актьори в американското кино (видео)

Не се смейте, Зак Ефрон се очертава като един от най-забавните актьори в американското кино днес. Участието му в Bad Neighbours през 2014 в ролята на купонджия, чийто шумни партита превръщаха в ад живота на съседите му бе повратна точка в кариерата му, която превърна комедиите с негово участие в нарицателно.

В Bad Neighbours той се подиграваше на културата, която го обожествяваше заради тялото му. Забавен е заради начина, по който иронизираше имиджа си на красив, но глуповат мачо. В продължението на филма, шегите му често бяха насочени към тези, които вярват че един толкова привлекателен актьор не би могъл да е достатъчно умен, за да използва външния си вид, забавлявайки околните.

Хората от киноиндустрията често стават нервни, когато трябва да обсъдят кариерата на Ефрон. Някои от тях дори отказват да бъдат интервюирани, страхувайки се, че ще си навлекат неприятности. Царящото сред тях настроение е, че човек, който иска да отдаде заслуженото на уменията на Ефрон в комедийния жанр, не може да е сериозен.

Британският режисьор на Dirty Grandpa Дан Мейзър, в който участва Зак Ефрон също бил един от скептиците. Той признава, че имал огромни резерви към филма още в началото, когато разбрал, че след актьорите ще е и Ефрон. След като се запознал с предишни негови участия в комедийни продукци, режисьорът променил мнението си. “Той знае кой е, откъде е дошъл и препятствията, с които се е сбълскал по пътя. Очернян е несправедливо, заради привлекателния си външен вид. Не бихте могли да си представите, че толкова красив човек, ще може да бъде и забавен. Ако изглеждах като него, за секунда не бих се тревожил дали съм чаровен или забавен”, казва Мейзър.

Режисьорът също очаквал Ефрон да е разглезена звезда, но се оказало, че талантът му не отстъпва на големите комици. От тази гледна точка е разочароващо, че Mike and Dave Need Wedding Dates не използва пълния потенциал на Ефрон.

Една част от очарованието на успеха му се дължи на факта, че известно време не успяваше да открие начин да се дистанцира от създадения в годините на High School Musical  Дисни имидж. Комедийният жанр накара Ефрон да разгърне пълния си потенциал, позволявайки му да се раздели с миналото си на тийн идол.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини