Дучето се бъзика с шефовете на ЦСКА

Уникална подигравка с ръководството на ЦСКА спретна днес председателят на централния фен клуб на армейците Димитър Ангелов - Дучето, пише Sportal.bg.
Той реши да се изгаври с болната тема на червените за нов собственик и спретна невиждан цирк на изпълнителния директор Александър Тодоров и уредника на музея Александър Манов.

Историята е следната. Малко преди обяд на стадион "Българска армия" акостират 8 човека с арабски носии, които се изсипват от 5 мерцедеса. Един от тях, който е с различно облекло, се представя за шофьор и преводач.
Хората, които се представят за арабски предприемачи, са развеждани повече от 25 минути около съоръжението. Разходката завършва в музея на ЦСКА, където отговорникът Александър Манов дръпва прочувствена реч за славата на 31-кратния български шампион.

Чак след тридесет минути шофьорът признава, че това не са никакви араби, а актьори, наети от Дучето, а облеклото било реквизит.
За капак на всичко Димитър Ангелов-Дучето се обажда и на няколко приближени журналисти, които са запознати с целия цирк.

След разкриване на шегата, изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров вдига скандал на Дучето, че за пореден път червените стават за смях благодарение на собствените си изцепки.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини