Хасан Азис награди победителите в областния благотворителен турнир по футбол за аматьори

6 600 лв. са набраните средства от проведения областен благотворителен турнир по футбол за аматьори, състоял се два поредни уикенда. Парите са събрани от такса за участие на отборите и от дарения и ще бъдат използвани за реновиране на съществуваща, но неизползваема, детска площадка в кърджалийския квартал "Байкал". Общо 25 отбора от региона участваха в благотворителната инициатива, в която победител стана отборът на "Балканстрой". 
Първите три тима получиха грамоти и купи, връчени от кмета инж.Хасан Азис. Раздадени бяха и индивидуални плакети: за феърплей, за най-добър нападател, най-добър вратар и най-полезен играч.
Турнирът се проведе на игрището на парк "Арпезос - Север". Организатор бе Сдружение "Регионален Младежки Парламент" /РМП/, със съдействието на община Кърджали.
Кметът инж. Хасан Азис поздрави организаторите за прекрасната идея, за реализацията и заяви, че Община Кърджали ще предостави всички необходими допълнителни средства за изграждането на площадката, като помоли да бъде поставена табела с логото на турнира.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини