Започват кастингите за Music Idol 3!

Днес в студиото на "Тази сутрин" гостуваха продуцентите на най-нашумелия музикален формат Music Idol. Пред камерата водещите Иван и Андрей разкриха първите подробности около предстоящите кастинги и промените в тазгодишното издание.

Голямата новина бе, че за първи път, кастинг за музикален идол ще се проведе извън територията на България - освен в София, Варна, Пловдив и Бургас, в обиколката ще бъде включена и македонската столица Скопие.

Иван и Андрей споделиха, че предаването има партньорство с Пайнер Рекърдс, които ще изнесат грандиозен концерт в македонския град и ще съдействат за провеждането на кастингите.

Продуцентите са замислили още във всеки град от обиколката да гостува по една музикална звезда, която ще преценява кандидатите.

Бъдете нащрек, защото след 20 декември официално ще бъдат обявени и датите.

Другата промяна в тазгодишното издание е броят на журито - макар и пазени в тайна "музикалните главорези" вече ще са трима и няма да имат председател. Водещите коментираха своето решение с факта, че не виждат толкова достоен музикален деец, който да може да замести покойния Вили Казасян.

И така - гответе се! И нека не се излагаме пред чужденците!
Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини