10 коледни подаръка, които всеки купува, а никой не иска

Коледа наближава и сега е перфектното време да се заемете с дългия списък с подаръци за семейството и приятелите. Обмислете добре покупките си, а ние ви представяме 10 коледни подаръка, които всеки купува, а никой не иска.

1. Парфюм

Ароматът е толкова личен. Затова, ако не сте сигурни, че избраният ще бъде подходящ за получателя на вашия подарък, по-добре се откажете от идеята си.

2. Дрехи

Друга трудна покупка, защото размерът може да ви изиграе лоша шега. Най-добре полюбопитствайте кой номер рокля, например, носи вашата приятелка. И се уверете, че ще може да върнете или замените покупката.

3. Домашен любимец

Да се грижиш за животинче е огромна отговорност. Освен ако наскоро не сте посетили зоомагазин или приют заедно, по-добре не избирайте този вариант .

4. Карти за подарък

Подаряването на подобни карти е нож с две остриета. Защото едни могат да го приемат като отлична възможност да се сдобият с желаното, а други биха решили, че не ги познавате добре и години приятелство отиват на вятъра.

5. Продукти за баня

Отново са свързани с любимите аромати. Но ако искате да сте оригинални, не правете грешката с подобна козметика.

6. Пари

Парите показват, че нямате идея какви са интересите на другия. По-добре купете нещо дребно – картичка, сувенир, но в никакъв случай не подарявайте пари в плик.

7. Кухненски прибори

Ако другият не е казал изрично какъв уред липсва в кухнята му, изобщо не се замисляйте за фритюрник, ренде, почистващи препарати и други подобни.

8. Сладкиши на промоция

Това, че кутия с шоколадови бонбони е на промоция, не означава, че трябва да я прибавите към своя подарък. Все пак има някаква причина супермаркетът да се лиши от нормалната цена на стоката си.

9. Плюшени играчки

Ако решите да зарадвате дете, играчката би била перфектна. Но ако говорим за възрастен, Мечо Пух е, меко казано, странен подарък.

10. Красиви бижута

Отново трябва да сте запознати с предпочитанията на другия. Дали обича злато или сребро, или пък изобщо не си пада по скъпоценностите и би предпочел обикновена гривна на приятелството. 

Източник: avtora.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини