Мигрантите са агресори, а не жертви, смятат хасковлии

“Мигрантите са примитивни насилници, които незабавно трябва да бъдат екстрадирани”. Този отговор са посочили 89.2 процента от гласувалите в анкетата на Haskovo.net. Въпросът бе “Агресори или жертви са разбунтувалите се мигранти в лагера в Харманли?”. Гласувалите в допитването към този момент са 536 читатели, от тях 478 смятат разбунтувалите се в лагера за агресори.

Само 58 читатели или 10.8 на сто от гласувалите смятат, че мигрантите са жертва на лошите битови условия в лагера и безхаберието на властите.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    An
    antimigrant
    24 -3
    09:22, 1 дек 2016
    Тези които ги съжаляват, нека ги приютят у дома си ! И най-вече тази госпожа , доброволката Лидия Стайкова, която постоянно търси медийно внимание !
    • 2вак
      9 -2
      11:05, 1 дек 2016
      Измъчила се е горката да гласува 58 пъти. Е хайде 57, все някой и нея може да я харесва като нещо си.
  • 2
    Sc
    Scarfac3
    9 -1
    11:36, 1 дек 2016
    Трябва да се знае едно - този бунт не бе насочен срещу българската полиция, срещу Държавна агенция за бежанците или срещу жителите на гр. Харманли, този бунт бе насочен срещу българската държава и установения законов ред в нея ! С действията си икономическите мигранти искаха да покажат, че няма да правят това, което им е постанено от държавните власти, а именно да останат на територията на РПЦ-Харманли, без да го напускат, докато не дойдат лекари, които да ги прегледат и установят, дали има заразни болести сред тях ! Те искаха да им се осигури свободен коридор и превоз до българо-сръбската граница и след като разбраха, че това категорично няма да стане, решиха да вземат нещата в свои ръце с камъни, дърва, тръби, летви и т.н, които са признак все на изключително нисък интелект, примитивност и незачитане на човешкия живот... Точно за тези им действия заслужиха този хубав бой, който им хвърли българската полиция, дори според мен им беше малко ! Най-накрая икономическите мигранти в България разбраха,че проявата на хуманност и добро отношение към тях от страна на българската държава и граждани, не е признак на слабост и когато се наложи може да играе здраво тоягата !!! Като гражданин на България съм твърдо зад българската държавност и подкрепям изцяло действията на полицейските служители в тази конкретна ситуация !!!
  • 3
    Ne
    Nemesis
    1 -2
    12:27, 1 дек 2016
    Ционистка секта на Меркел не иска мирни хора ! Мирни хора ще унищожи злия план.
  • 4
    Ма
    мастикаджия
    4 -2
    12:49, 1 дек 2016
    Трябва да се знае ,че зад това стои Бойко Борисов!!!!
    Запомнете го!!!
Последни новини