Пенсионери изпратиха старата и посрещнаха Новата година

    80 члена на най-голямото пенсионерско дружество в Първомай „Хаджи Димитър“ се събраха на раздумка и празник, с който да изпратят подобаващо 2016 година и да поставят началото на коледно-новогодишните тържества.

    Председателката Петя Митева отчете дейността от изминалата година и пожела на всички много здраве и късмет през следващата. Гост на събитието беше и кметът на общината Ангел Папазов, който с кратко слово също поздрави присъстващите.

    С умиление и аплодисменти бяха посрещнати и малките артисти на НУ „Христо Ботев“, които с кратката си програма създадоха много настроение и стоплиха сърцата на пенсионерите. Петя Митева благодари на директора на училището Радослава Ставрева, която лично доведе учениците си за участие.

    Кметът Папазов избра Първомайско хора за музикален поздрав, а то вдигна всички на дансинга, забравяйки за болест и години.

    Всички присъстващи се веселиха до късния следобед, играха и пяха и си пожелаха много здраве и нови срещи през настъпващата 2017 година.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Bo
      Bond
      10 0
      17:10, 19 дек 2016
      Предлагам г-н Ангел Папазов да бъде записан в книгата на Гинес,като кмета водил най-много хора.Абе Ангеле как ги надушваш тия кьорсофри бе,не пропускаш нищо.А удари тъпан и си там.
    • 2
      Пи
      питане
      1 0
      18:08, 19 дек 2016
      в кое заведение е мероприятието
    • 3
      Th
      The Grim Reaper
      1 0
      05:41, 21 дек 2016
      "Пенсионери изпратиха старата и посрещнаха Новата година"

      Правилно.Някои може да не я посрещнат на реалната й дата .Един вид застраховка,че са я посрещнали Новата 2017 година.А онова недоразумение с байряка на снимката ,буквално търси майка си там.Отървахме се от един пухльо на президентските избори ..да се готвят местните .Аман от наведени нагаждачи .
    Последни новини