С песни и стихове пенсионери се върнаха в младостта

Изображение 1 от 3

    Коледен спектакъл „Ако зажалиш някой ден, пийни си чаша вино“ събра над 150 пенсионери от общината, за да си спомнят песни, стихове и музика от тяхната младост. На сцената излязоха водещата на телевизионното предаване „Ако зажалиш някой ден“ Бони Милчева, която разтопи сърцата с песни от миналия век. Познатата също от телевизионния екран Галя Асенова рецитира българска поезия. А изненадата за всички, дори за главния идеен генератор Радка Попова, беше участието на поета с китара Иван Ненков. Неговото име приятелите на популярната българска музика свързват с текстовете на песни на любими музиканти – Тони Димитрова, Веселин Маринов, групите „Тоника“ и „Щурците“ и много други. Представители на Караджаловския клуб връчиха на всеки от гостите купа с най-важните продукти за трапезата на Бъдни вечер – боб, орехи, царевица, ябълки, сушени плодове.

    „Получи се много емоционална среща – разказа Радка Попова, щастлива, че е направила събитие, различно от предколедните ресторантски сбирки и подарила усмивки на своите връстници.

    За отличната организация тя благодари на секретаря на общината Ана Николова.

    А накрая за всички имаше и по чаша вино, осигурена от кмета на общината Ангел Папазов. Така членовете на пенсионерското дружество разтушиха душите, зажалили за миналото с чаша вино.

    Теодора Киряков

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Въ
      Въпрос
      4 0
      04:28, 22 дек 2016
      Не знаех че г-н Митков вече се е пенсионирал. Вярно ли е?
    Последни новини