Lamborghini със собствена програма за индивидуализиране

Lamborghini представиха по време на автомобилното изложение в Детройт тази седмица своята програма за индивидуализиране Ad Personam.

Схемата позволява на клиентите да избират между точен цвят и опции за интериора, с което да създадат своето уникално Lamborghini. На щанда на италианския производител за суперавтомобили имаше Gallardo LP560-4 и Murcielago LP640, които демонстрираха какви са възможностите на програмата.

И двата модела са направени в изцяло нов цвят - matt-luster blue (което в буквален превод ще рече матирано и все пак бляскаво синьо), което е само един от четирите подобни типа цветове.

Другите са Nero Nemesis (черно), Bianco Canopus (бяло) и Marrone Apus, което представлява кафяво и вероятно изглежда по-добре, отколкото звучи. Ако някой от стандартните цветове не се хареса на публиката, то Lamborghini предлага „всеки цвят, който някой може да си представи".

И двата представителя съответно притежават черна тапицерия със сини шевове, като синьото е същият оттенък като на екстериора. Седалките, вратите, колоните и тавана на Gallardo са облицовани в кожа Nappa. В Murcielago пък е ползвана Alcantara навсякъде, с изключение на волана, който е велурен.

Серия елементи в интериора са изработени от карбон, включително и контролния панел за климатика и ръчната спирачка. Клиентите могат да избират между серия опции за персонализиране на интериора, включително и контрастни шевове и различни други материали.

От Lamborghini се опитват да подчертаят на клиентите си, че могат да изразят своята индивидуалност, както пожелаят.

От компанията твърдят, че единственото ограничение по отношение на възможностите може да се получи, ако желанията на собственика противоречат на нормите за безопасност.


Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини