Щрак: "Кажи, че ме обичаш" в Асеновград

Импровизирано улично фото ще се вихри на Деня на влюбените в центъра на Асеновград. Всеки, който желае, ще може да получи безплатна снимка на вечната тема "любов", без значение дали това касае романтичната му тръпка или признанието му към предан приятел.

Оригиналната идея идва от Центъра за местни инициативи и развитие в Асеновград. Сборният пункт за всички, решени да изразят топлите си чувства пред фотообектива, е площад "Трети март" (до Историческия музей) от 11:30 ч. Снимките, запечатали вълнуващите емоции, ще могат да бъдат изтеглени след 15 февруари от сайта на ЦМИРА и от страницата му във Фейсбук.

За да бъде още по-забавно и незабравимо събитието, организаторите ще предлагат на "фотомоделите" различни аксесоари като очила, перуки, рамки за снимките и т.н.

Точно в 14.00 ч. ще започне гласенето за НАЙ-ГОЛЯМАТА ОБЩА СВЕТИВАЛЕНТИНСКА СНИМКА в Асеновград! За да се получат наистина запомнящи се момент и фотография, организатори приканват всички, решили да се включат, да доведат себе си свои приятели, съученици, роднини и изобщо хора, които обичат.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини