Ангел Рангелов и Владимир Петров са новите заместници на областния Здравко Димитров

Областният управител Здравко Димитров представи новите зам.-областни управители на служителите на Областна администрация Пловдив. Ангел Рангелов и Владимир Петров са назначени със заповед на служебния премиер Огнян Герджиков и встъпват в длъжност на 21 февруари.

Ангел Рангелов е завършил Академия на МВР и юридически факултет на СУ "Климент Охридски". Има 33 години стаж в структурата на МВР. Започнал като районен инспектор на Първо РУ - Пловдив, стига до директор на Областна дирекция на полицията. Рангелов е бил директор на ОП "Синя зона - паркинги и гаражи" и ръководител отдел "Сигурност" към ВЕЦ Пловдив.

Владимир Петров е завършил българска филология и право, има магистратури по банкова администрация, маркетинг, мениджмънт и журналистика. Специализирал е в областта на изборното право. Многократно е бил председател на ОИК и временно е изпълнявал длъжността омбудсман на Пловдив.

"В работата си не се водя от политически пристрастия и предубеждения. Знам, че екипът на Областната администрация е качествен и работи като добре смазана машина в услуга на хората", заяви Здравко Димитров.

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини