Подготвят за Путин психологически портрет на Тръмп

Пенсионирани руски дипломати подготвят психопортрет на Доналд Тръмп, който да представят на Владимир Путин, предаде ТАСС, цитирана от факти.бг.

Съветниците на Кремъл издават заключения за характера на новия американски президент. Според тях държавният глава на САЩ обича да поема рискове, но може да бъде и много наивен.

Според бившия заместник-министър на външните работи на Русия Андрей Федоров, Тръмп "не знае кой точно е господин Путин - той е издръжлив и упорит".

"В Кремъл кипи усилена работа, включително и подготовката на психопортрет с обем седем страници, описващ Тръмп. Главно той се базира на поведението му през последните два-три месеца, както и последните няколко седмици", допълни Федоров, който познава американеца от 2000 година.

Освен това Федоров каза още, че психологическият портрет на Тръмп се допълва и редактира постоянно, предаде ПИК, цитирайки Ен Би Си. 

Отбелязва се, че документът трябва да помогне на руския лидер в планирането на възможна среща с президента на САЩ, който, както отбелязва телевизионният канал, се отнася към изпълнението на президентските си функции както към бизнеса. 

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини