Большой Московский Цирк с главозамайваща програма в Колодрум Пловдив

Разтърсващ двучасов шоу-спектакъл ще изнесат руските циркови артисти. "CIRCUS 2.0”, където човешките възможности надхвърлят предела си с помощта на последните технологии, ще бъде показан пред българска публика за първи път. Представления ще има в София, Пловдив и Русе, като това в Пловдив ще бъде на 22 май.

"CIRCUS 2.0" е нова версия на цирковото майсторство, представено от водещи артисти на руския цирк, лауреати на престижни фестивали и майстори на спорта от международна класа. Зрителите ще бъдат омагьосани от главозамайващите номера, включващи въздушни платна, опасни акробатични каскади, еквилибър, жива въздушна рамка, Колелото на смъртта, акробати на батут, гимнастици на въжета, групов волтиж, зашеметяваща дресура на кучета, акробатика и полет на кокили, клоунски дует и много други впечатляващи номера.

Едни от най–добрите циркови артисти в света идва със собствен оркестър, светлинни и лазерни инсталации.

Заради бързото разпродаване на миналогодишните спектакли на “Большой Московский Цирк”, организаторите апелират за своевременно закупуване на билетите.

Деца до 7- годишна въздраст ще се допускат без билет, но само aко не заемат отделно място. Родителите или придружителите им трябва да носят за целта копие на акт на раждане.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини