Ако е първа среща, да е на 31 януари

Вечерта на 31 януари е най-популярна за първа среща през тази година, сочи проучване.

Въпреки че на януари му се носи славата на месеца с най-много раздели, нова статистика показва, че вечерта в събота е най-популярната за първа среща през тази година.

Проучване сред 5000 необвързани, осъществено от най-голямата он-лайн агенция за запознанства в Европа, PARSHIP.co.uk, показва, че през януари необвързаните във Великобритания са излезли на 2,5 милиона първи срещи, близо три пъти повече от декември и два пъти повече от всеки друг месец в годината.

Освен това друго проучване на агенцията показа, че четирима от пет души ще се срещнат с някого през януари. Близо половината от тях заявили, че търсят сериозна връзка, един на всеки десет искал мимолетна връзка, а един на всеки петима - каквато и да е връзка.

Близо половината от необвързаните, 45% от мъжете и 50% от жените, признават, че са се чувствали особено самотни през януари.

"Откритията ни съвпадат с предишни проучвания. Ние знаем, че много хора са се включили в агенции за запознанства по интернет през януари. Те са повече отколкото през който и да е друг месец в годината. Знаем също така, че запознанствата по интернет са се превърнали в най-често срещания начин за намиране на партньор. Обяснението може да се търси в неразположението след Коледа, натиска от приятели и близки и решения, взети през Новата година", обяснява д-р Виктория Лукатс, психиатър и експерт във PARSHIP.co.uk.
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини