"Всички пътища водят към Пловдив": Кръгът "Слънце" ли е истинското задкулисие?

Кръгът "Слънце" ли е истинското задкулисие? Въпросът задава Веселина Томова, собственик и главен редактор на сайта Афера. С нейно съгласие препечатваме материала.

"Брилянтни източници на Афера довериха, че епицентъра на същността на скандала, който разтърсва държавата през последните дни, е другаде и може да разбули всички тайни на задкулисието у нас.

Това, което обединява "владетелите" на държавата ни, и което, вероятно, е накарало Цацаров да отиде в ЦУМ, е кръгът наричащ себе си "Ложа "Слънце" в Пловдив. Източници твърдят, че в него членуват Пеевски, Цацаров, Румен Радев, Гергов, а вероятно и бившият президент Първанов.

Тази свръзка може би е причината Цацаров да отиде на крака при Гергов в ЦУМ, както и Румен Радев да продължава да мълчи за синдиците на КТБ, да продължава да отказва да разсекрети стенограмата "КТБ" и да мълчи за скандала "Гергов - Цацаров - Дончев". Вероятно и точно тази свръзка визира председателят на ВКС, изричайки, че: "всички пътища водят към Пловдив".

Преди повече от десет години тези лица са се опитали да се легитимират като истинска масонска ложа, но това им е било отказано.

Любознателни граждани се питат още: тези лица също ли са членове на Кръгът "Слънце" - Цветан Василев, Николай Пловдивски, Огнян Донев, Радомир Чолаков /"Каолин"/, Тодор Батков, Петър Манджуков, Здравко Димитров, Божидар Лукарски?

Да си масон не е престъпление. Масоните обичат да внушават своите постулати за "висш морал" и принципи на "вселенска архитектура". В България обаче /а и не само тук/, подобни /с/връзки се ползват обикновено за пазене на лични /общи/ интереси.

Апропо, в Италия е имало такава ложа с лоша слава "Propaganda Due - P 2″. Нашите очевидно се правят на италианци. Но в никакъв случай не са масони - засега са само "кръг"."

Източник: afera.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ор
    ориент
    2 0
    20:48, 1 май 2017
    ЛОЖАТА Е "СЛЪНЦЕ И ОРИЕНТ" и касателно Първомайци - Петър Мутафчиев бивш транспортен министър и неговия първомайски слугинаж Минчо Статев и зам.кметчето Николайчо Фитков
Последни новини