Каварна 2009: Бъди готов за Харлей-Дейвидсън рок фест!



"Рок фестивалът в Каварна от тази година носи името "Калиакра Харлей - Дейвидсън рок фест"", съобщи кметът на града домакин на музикалното събитие Цонко Цонев.

"Закупилите билети по време на фестивала, който ще е на 3, 4 и 5 юли, ще участват в томбола, с много награди, а главната ще бъде чисто нов мотоциклет "Харлей - Дейвидсън"", добави кметът.

До началото на сътрудничеството с "Харлей - Дейвидсън" се стигнало след щателно проучване на представители на американската фирма за мотоциклети сред гражданите и гостите на така наречената рок столица на България.

"Поради големия интерес към световно известната марка фестивалът от 2010 година ще прерасне в мотосъбор и ще привлече хиляди фенове и собственици на "Харлей - Дейвидсън" от цяла Европа", прогнозира Цонко Цонев.

По думите му през тази година ще бъде открит шоурум на "Харлей - Дейвидсън" за продажба на мотоциклети в София, а в новооткрития "Каварна сити център" в крайморския град ще отвори врати магазин за резервни части, мотооблекла и аксесоари на известната марка.

Организаторите на четвъртото издание на рок фестивала в Каварна все още не са обявили групите, които ще излязат на сцената на стадион "Калиакра".

Договорени до този момент са участията на Глен Хюз, който ще свири на празника на Каварна - 6 май, а на 1 юни Емир Кустурица и неговият "The no smoking orchestra" ще открие новия туристическия сезон с безплатен концерт на площада.
Цонев добави, че върви и подготовката на традиционния "Thrash till Death Fest" през август, на който ще свири група, която не е гостувала в България.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини