Патрулка с блокирало колело ”излетя” в нива

Патрулен автомобил на полицията в Разград е катастрофирал тази сутрин на главния път Варна-Русе, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Сигналът за инцидента е подаден около 7 часа. 

Двамата полицаи, които са пътували в патрулката, са се връщали към Разград от село Осенец, където са извършили проверка на задържан под домашен арест. 

Униформените, които на са 30 и 45 години, са откарани в МБАЛ-Разград и след медицински преглед са освободени без сериозни наранявания. Пробите за алкохол на двамата са отрицателни. 

По случая е образувано следствено дело, в хода на което ще изясни причините и обстоятелствата, довели до пътнотранспортното произшествие.

По първоначални данни в движение е блокирало предно ляво колело на автомобила, той се завъртял на шосето и се озовал в нивата край пътя. Щетите по патрулката са значителни, предаде Дарик. 

Един човек е загинал, а 20 души са били ранени в 20 тежки пътни катастрофи през последното денонощие, съобщиха от МВР. В столицата са били регистрирани 142 леки и 4 тежки пътнотранспортни произшествия, четирима души са били ранени.

Източник: dir.bg

Коментари в сайта

Последни новини