"Лява автентичност" - Пловдив се разграничава от Гергов след негово интервю и иска НС на партията да се самосезира по случая

Националният съвет на БСП да изясни дали цитираните в интервюто партийни дейци подкрепят тезите на Георги Гергов. Това се посочва в позиция на Дискусионен клуб "Лява автентичност", регистриран от ГС на БСП - Пловдив, цитирана от Фокус. На разширена сбирка вчера клубът е обсъдил изявлението на Председателя на Областния съвет на БСП – област Пловдив в сутрешния блок на бТВ от 24 юли. Формирана е с абсолютно мнозинство позиция, която от регионалната структура изпращат до председателя на БСП Корнелия Нинова. "Категорично настояваме Националният съвет на БСП да изясни дали цитираните в интервюто партийни дейци подкрепят тезите на Георги Гергов. Нашата позиция изпращаме и на другарите Богданова и Лалбонов с искане – ОПКК и ГКК да се самосезират, оценят цялостната дейността председателя на Областния съвет на БСП – Пловдив и приложат съответните мерки за партийното въздействие", се посочва още в позицията на "Лява автентичност".

Източник: focus-news.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ат
    Атанас А.
    1 0
    18:49, 28 юли 2017
    "ГЕРБ си е една част от БСП -БКП" !!!!!!!????? Има ли още някой който да се съмнява в това? Да не вярва на г-н. Гергов председателя на ОБС на БСП !
Последни новини