Семейство от Асеновград иска на село, за да отгледа здрави деца

Младо семейство асеновградчани се е впуснало да осъществи мечтата си за спокоен и природосъобразен живот. Теофил Щерянов и съпругата му са описали подробно желанието си в Имот под наем БЕЗ знаем - платформа за отдаване на имоти за стопанисване без паричен наем, срещу грижи, поддръжка и всичко, което се договорите със собственика на имота.

Ето какво са споделили асеновградчаните:

"Здравейте, ние сме младо семейство с две красиви малки дечица от Асеновград и мечтата ни е да живеем в къща с двор, за да възпитаме децата си както смятаме за правилно, а именно на трудолюбие, отговорност и не на последно място да имат фронт за игри. С две думи да им осигурим безгрижно детство. Съпругата ми все още е в майчинство и не работи, а с едно майчинство и моята заплата е невъзможно да отделим за наем. Аз работя в строителството, така че мога да ремонтирам някои неща, ако е нужно. Съпругата ми е студент последна година. Децата ни са момиченце на 3 год. и момченце на годинка и половина. Търсим имот под наем без наем както в Асеновград, така и в близките села."

Мъжът обяснява още, че може да ремонтира някой неща, а жена му от своя страна има опит в обработването на биологично чиста зеленчукова градина, което двамата смятат, че е голям плюс, за да растат здрави децата им. Желанието на семейството е да ползва имота за дълъг период от време с подписан изгоден договор за двете страни. Можете да пишете на Щерянови на Тshteryanov@abv.bg.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Въ
    въпрос
    1 0
    06:33, 30 авг 2017
    Ами Асеновг,ад не е село Докато са малки ще иг,аят но като започнат да учат как това ще стане в село в което може да няма училище Всички мечтаем за в,ъщане към п,и,одата но животът ни е п,екалено зависим от технологиите и институциите днес
  • 2
    Съ
    Съсед
    0 0
    09:58, 31 авг 2017
    Как ще се грижат за децата с бирички до полунощ ли? Аха разбрах на скришно на село🙂
  • 3
    Жэ
    жэхпхх
    0 0
    12:22, 11 май 2019
    който го познава това момче знае за какво става въпрос:)))
Последни новини