Тържествата за първия учебен ден в Димитровград - с различен начален час

Тържествата за първия учебен ден в Димитровград са с различен начален час, това коментираха от Хуманитарния отдел на кметството днес. 

В 9:00 часа на 15 септември учебната година ще бъде открита в ОУ "Алеко Константинов", ОУ "П.Славейков", СУ "Любен Каравелов" и СУ "Васил Левски".

В 9:30 часа започва тържествената част в ПМГ "Иван Вазов", ОУ "Димитър Матевски" в Меричлери, Професионалната гимназия "Проф.д-р Асен Златаров", ОУ "В.Левски" в Ябълково, ОУ "Христо Ботев" в Крепост и ОУ "Св.Св.Кирил и Методий" в кв.Черноконево.

В 10:00 часа ще бъде даден старт на учебната година в ОУ "Хр.Смирненски" в Радиево, ОУ "П.К.Яворов" в кв."Изток" и ПЕГ "Д-р "Иван Богоров" в Димитровград.

По-рано днес кметът Иво Димов коментира, че е създадена нужната организация за започване на учебната година и в шестте училища, чийто дворове все още се ремонтират. Става дума за ОУ "П.Славейков", ОУ "Алеко Константинов", СУ "Любен Каравелов", СУ "Васил Левски", ПЕГ "Д-р Иван Богоров" и ПМГ"Иван Вазов". Там довършването на строителните дейности ще продължи още месец.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини