Шофьор рани пешеходка и я откара в болницата

68-годишна пешеходка пострада при инцидент булевард Съединение“ в Хасково, съобщиха от областната дирекция на МВР. Малко преди 16 часа вчера тя е прегазена от лек автомобил Пежо. 48-годишният водач на колата извършвал маневра на заден ход и преминал със задната гума по дясното стъпало на пешеходката.

Шофьорът веднага откарал пострадалата в Спешно отделение на хасковската болница и изчакал на място полицаите. Лекарите установили контузия на дясно стъпало и дясна глезенна става на пенсионерката. Тя е прегледана и освободена за домашно лечение. На водача е съставен акт и е издаден констативен протокол.

През денонощието е задържани пиян водач в Районното полицейско управление в Харманли. Униформените спрели за проверка на улица „Люле Бургас“ в града лек автомобил Фиат, управляван от неправоспособен 29-годишен младеж. Проверка с дрегер отчела, че шофира и с 1.28 промила алкохол.

Бързо производство са започнали и димитровградските пътни полицаи. На улица „Хасковска“ е извършена проверка на лек автомобил Рено с водач 23-годишен хасковлия. Справка разкрила, че младежът управлява без книжка в едногодишен срок на наложено му наказание с влязло в сила наказателно постановление.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ни
    Николай Георгиев
    6 -1
    11:41, 26 сеп 2017
    "... улица „Люле Бургас“ ..
    Бива ли да сте толкова неграмотни?!?
Последни новини