И Асеновград се включва в битката на 18-годишната Ники

Николета Корондилева страда от така наречения Сарком на Юинг, рак на костите. Следващият четвъртък, 19 октомври, в Асеновград ще има благотворително събитие в нейна подкрепа. На сцената на читалище „Родолюбие“ ще излязат много певци и танцьори, които с изпълненията си ще покажат своята съпричастност към съдбата на 18-годишното момиче. Билетите са на цена 4 лева и могат да се закупят от сватбена агенция „Фиона“ и от касата на читалището.

Участие в концерта ще вземат Пепи Христозова, Димана, Ави Бенеди, клуб по танцово изкуство „Везеница“, музикална школа „Стамимака“, денс формация „Косара“, Полина Стефанова и Галин Ангелов, Невена Момнева, Фолкорна сюита – 4 група към ДГ „Асенова крепост“, вокална група към СУ „Свети княз Борис I“, клас по поп и джаз пеене към музейна музикална школа, Борислав Ангелов, ВФ „Калина Малина“, КТС „Асеновец“, гайдарски състав „Големите гайди“, Ина Паришева, ДФГ „Надежда Хвойнева“, денс формация „Индиго“, детска танцова школа „Пловдивъ“, Севджан Рамадан, Радостина Стоянова и Стела Мандева.

Същевременно в читалището ще се проведе и благотворителен базар с участието на Дневен център за деца с увреждания, ДГ „Дружба“, ПГ „Цар Иван Асен II“ и ДГ „Асенова Крепост“.

В Пощенска банках има открита сметка в подкрепа на Ники:

BG66BPBI 7926 106 4334 801

BIC: BPBIBGSF

на името на майката Росица Вълкова Ленкова. Тя единствена се грижи за дъщеря си, тъй като бащата е починал преди време. Николета е от Хасково и е в основата на идеята „Деца помагат на деца“.

Концертът е с начален час 19: 00.

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини