ДПС приключи отчетната си кампания в община Ардино

Завършиха годишните отчетни събрания на местните структури на ДПС в Ардино. В петък се отчетоха организациите на Движението в Бял извор, кв. „Диамандово“, Срънско и Гарване.

Гости на събранията бяха областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан, кметът на общината Ресми Мурад и председателят на общинския съвет Сезгин Байрям. Тук бе още зам.председателят на законодателния орган Мюмюн Джила, който живее в Бял извор.
По време на срещите беше обсъдена актуалната политическа ситуация у нас. Дискутирани бяха въпроси от различен характер и необходимите финансови средства за решаване на проблемите в населените места.

„Местната структура на ДПС в кв. „Диамандово“ е много сплотена и единна. Ние ще продължаваме да надграждаме изграденото. Диамандово винаги ще бъде с ДПС и ще го подкрепи във всички избори“, заяви 65-годишният Сали Емир.

Областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан благодари на членовете на местните организации в Бял извор, кв. „Диамандово“, Срънско и Гарване за тяхната неуморна подкрепа и съвместната им работа по време на всички предизборни кампании.

„Вие доказахте, че сте истински отдадени на каузата ДПС“, заяви Изет Шабан.

Кметът на общината Ресми Мурад също благодари за единството, заедността и активността на всички членове и симпатизанти на ДПС. В Бял извор той съобщи, че през тази година е предвидено да се реализира проектът за цялостна подмяна на водопроводна мрежа на най-голямото населено място в общината. „Проектът е одобрен. Сега само чакаме формалните процедури, за да пристъпим към  подписването на договора. Надявам се, в близко време да започнем изпълнението на проекта, за да се радвате  и вие на модерна водоснабдителна мрежа“, заяви Ресми Мурад.

Това съобщиха от Общинският съвет на ДПС в Ардино.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини