Общината към асеновградчани: Не паркирайте на улиците, възпрепятствате снегопочистването

Водачите и собствениците на автомоблили да не паркират автомобилите си на пътното платно, за да не възпрепятстват снегопочистващата и опесъчаваща техника, апелират от Община Асеновград и допълват, че на улици по които имат спрели автомобили, техниката няма да премине.

От местната администрация припомнят, че собствениците на търговски обекти и жилища трябва да почистят собственоръчно своите обекти.

Няма голяма снежна покривка по населените места в общината, обобщават положението от там. Общинската пътна мрежа е проходима. Най-голямата снежна покривка е в село Добростан – около 15 см - 20 см. Общинска администрация поддържа връзка с кметовете и наместниците за обстановката. Няма сигнали за аварии или затруднения с предвижването граждани.

Източник: asenovgrad.net

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Та
    Таня Бочева
    3 0
    19:40, 26 фев 2018
    И на околовръстното ли има паркирани автомобили, че не е почистено?
  • 2
    Ан
    Ани
    1 0
    20:16, 26 фев 2018
    Никъде не видях снегорин,колите сами утъпкват снега,хората ходят по улиците,тротоарите са непочистени,общината спи,защо няма глоби,а когато замръзне,тогава ли ще се чисти,а кой ще ни плача травмите като паднем и се изпочупил,общината ли?
  • 3
    Ня
    някой
    2 0
    22:15, 26 фев 2018
    поредната идиотщина.....СНЕГА ПАК НИ ИЗНЕНАДА! берем си домати и череши.....и изведнъж представете си...февруари месец....... СНЯГ! алооооо...общината....защо чакахте да се отъпче снега че да започнете почистването?
Последни новини