Димитър Гамишев подал оставка

Димитър Гамишев е подал оставка, съобщи в народното събрание неговият колега Спас Гърневски. Депутатът е подал оставка с цел да не пречи на проверката и да не се спекулира с името на партията. 

Малко по-рано от БСП поискаха оставката на Гамишев, като в декларация от името на социалистите го обявиха като един от фрапиращите случаи на измами с ДДС. Случаят стана обществено достояние чрез медиите в Благоевград.  

Народният представител Димитър Гамишев от ГЕРБ олицетворява лицемерната политика на ГЕРБ, заяви от трибуната социалистът Николай Бошкилов, който настоя, че е неприемливо да има политически чадър върху народния представител. Настояваме ръководството на ГЕРБ да вземе решение от случая с Димитър Гамишев, което да отговаря на интересите на българските граждани, подчерта Бошкилов.

За пореден път ГЕРБ дава пред гражданите ясно и точно послание как трябва да функционира една истинска демократична и отговорна за делата си партия, защити Спас Гърневски партията от червените атаки. И при най-малкото съмнение в народни представители, те сами депозират оставката си, не чакат да приключат проверките и не се крият зад имунитети, изтъкна той.

Питаме кога вие ще бъдете на нивото на ГЕРБ, попита Гърневски и припомни разследваните от прокуратурата социалисти.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини