Софиянка с Опел рани младежи с мотоциклет в Хасково

Двама младежи са ранени при катастрофа на булевард „България“ в Хасково. Инцидентът стана около 18 часа вчера, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Младежите се придвижвали с мотоциклет и са блъснати от лек автомобил Опел, шофиран от 19-годишна софиянка. Тя предприела маневра за престрояване от дясна в лява пътна лента и ударила движещия се направо в лявата лента мотоциклет Кимбо. От удара пострадали двамата 17-годишни, возещи се на мотоциклета. Водачът е с охлузни рани по краката, ръцете и торса. Спътникът му е с охлузна рана на лявата ръка.

Двамата пострадали са прегледани и обработени в Спешно отделение на МБАЛ-Хасково и са освободени за домашно лечение, без опасност за живота.

През денонощието е образувано бързо производство срещу 72-годишен мъж от село Селска поляна. Той е заловен да шофира мотопед Симсон без регистрационна табела. При справка се оказало, че мотопедът не е регистриран по надлежния ред.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    То
    Тодор
    6 -2
    11:38, 26 апр 2018
    Мотоциклет Кимбо няма, виж Кимко вече е друго.
    За вас Гугъл за справка няма ли?
  • 2
    Са
    Саученик
    1 0
    17:04, 26 апр 2018
    Ицак много си луд
  • 3
    Cl
    CL 500
    6 0
    17:36, 26 апр 2018
    Еййй МВР мишоци, мутрите като карат пияни и надрусани се насирате а пред дедо къде едва вързва двата края големи мъже... АМАН еничари
Последни новини