Понякога смъртта е за предпочитане

Един от най-добрите и смразяващи кръвта романи на Стивън Кинг „Гробище за домашни любимци“ оживява на голям екран, за да разкаже трагичната история на семейство Крийд, което по ужасяващ начин научава, че понякога смъртта е за предпочитане.

„Гробище за домашни любимци“ проследява историята на д-р Луис Крийд (Джейсън Кларк), който заедно със съпругата си Рейчъл (Ейми Саймец) и двете си малки деца се премества от Бостън в красива стара къща в провинциален Мейн.

Там той открива мистериозно гробище, скрито дълбоко в гората до новия им дом. Когато в семейството се случва трагедия, Луис се обръща към необикновения си съсед Джъд Крендъл (Джон Литгоу) и отприщва верижна реакция от събития с ужасяващи последствия.
 
„Гробище за домашни любимци“ разглежда темата за смъртта, нейната неизбежност и последиците от това да откажеш да приемеш реалността и да продължиш да живееш в агония от загубата.

Режисьори на „Гробище за домашни любимци“ са Денис Уидмайър и Кевин Колш, а сценарият е на Джеф Бюлер, по едноименния роман на Стивън Кинг. Продуценти са Лоренцо ди Бонавентура, Марк Варадиан и Стивън Шнайдър.

„Гробище за домашни любимци“ излиза на голям екран на 5 април 2019 година.

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини