Асен Блатечки и Николай Урумов с "Методът Грьонхолм" в Асеновград

"Методът Грьонхолм" е бляскав комедиен офис-трилър, изобличаващ порочните взаимоотношения между големия бизнес и малкия човек, готов да жертва морала заради кариерата и доброто заплащане.

Името на пиесата е заимствано от специална техника за подбор на персонал, разработена от шведски психолог. Четиримата персонажи кандидатстват за високоплатена работа в огромна международна компания. Те обаче няма да минат през стандартно интервю. Затворени в стерилното пространство на офиса, ще бъдат подложени на серия от психологически задачи, всяка следваща от които е по-трудна и предизвикателна. Крайната цел е да бъдат разкрити слабостите на всеки от кандидатите и да се разбере какво е отношението им към компанията.

Действието преминава през много неочаквани обрати и през цялото време държи зрителя в напрежение. Кой от тях ще получи желаната позиция? Отговорът на този въпрос е много по-неочакван, отколкото някой може да предположи...

На сцената на читалище "Родолюбие" на 7 ноември, сряда, в "Методът Грьонхолм" ще видим страхотните Асен Блатечки, Светлана Бонин, Николай Урумов и Христо Бонин. Начало на представлението 19:00 ч.

Билетите на цени 10 лв. и 12 лв. могат да се закупят на касата на читалището. За резервации тел. 0878 908 710.

Спектакълът е осъществен с подкрепата на МБАЛ "Надежда".

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини