61% от асеновградчани смятат, че живеят в оскъдица, всеки втори гледат към чужбина

Изображение 1 от 3

    Почти 61% от участниците в последната анкета на Asenovgrad.NET Доволни ли сте от начина си на живот в България? заявяват, че живеят в оскъдица. На първия въпрос „Имате ли достатъчно пари, за да посрещнете нуждите на семейството си?“ 70 наши читатели или 60,9 на сто от общия брой отговорили на този въпрос – 115, отговорят с „не“. На обратното мнение са 45 души или 39,1%, избрали отговора „да“.

    На втория въпрос „Имате ли достатъчно развлечения за свободното време?“ почти толкова, 69 души, са отговорили с „не“. Положителен отговора са дали 46 участници в анкетата. Общият брой отговорили на този въпрос също е 115.

    Отново 115 читатели са отговорили и на въпроса „Смятате ли, че е възможно децата ви да останат да учат и живеят в България?“. 62-ма или 53,9% са посочили „не“. Положителен отговор са дали 53 читатели или 46,1%.

    „Бихте ли останали да живеете тук, ако имате възможност да отидете да живеете в чужбина?“ е последният въпрос в допитването. „Не“ отговарят 51,3 на сто или 59 души. 48,7% или 56 души са посочили, че биха останали тук.

    Анкетата няма представителен характер, дава само обща представа за нагласите на гражданите. Резултатите от допитването можете да видите в архива на анкетите.

    В новата ни анкета, относно работата на общинската управа в Асеновград, може да гласувате тук:

     

    Източник: asenovgrad.net

    Година преди местните избори: Доволни ли сте от работата на общинското ръководство в Асеновград?

    Година преди местните избори: Доволни ли сте от работата на общинското ръководство в Асеновград?

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини