Живите мъртви, Проходът и Орвил - премиери по FOX през февруари

Живите мъртви (The Walking Dead) – Сезон 9 (част 2)
От 11 февруари, всеки понеделник @ 23:00 ч.

Премиера за България​
Във втората половина от девети сезон на „Живите мъртви“ групите оцелели – вече познати и нови, продължават да се борят с последиците от събитията през изминалите 6 години. След изчезването на Рик много от героите са се отчуждили едни от други и, в някои отношения, са станали непознати и за самите себе си. Всички обаче знаят, че са в непосредствена опасност. Скоро ще си дадат сметка, че светът зад стените не функционира така, както са мислили. Правилата и способите за оцеляване на групата вече не могат да гарантират тяхната безопасност. На пътя им се изпречва чисто нова заплаха и те скоро ще разберат, че тя не прилича на нищо, с което са се сблъсквали досега. Групата започва да се съмнява в собствените си възприятия и в това, което смятат, че виждат. Онова, което изглежда нормално в този постапокалиптичен свят, скоро ще се окаже по-ужасяващо и кошмарно от първите дни на епидемията. Единственото сигурно нещо е, че залогът е огромен.

C участието на:
Норман Рийдъс като Дарил Диксън
Лорън Коуън като Маги Грийн
Мелиса Макбрайд като Каръл Пелтие

Проходът (The Passage) Сезон 1
От 11 февруари, понеделник, @ 22:00 ч.
Премиера за България
Базиран на едноименната бестселър трилогия на Джъстин Кронин, „Проходът“ е епичен трилър със завладяващи герои. Сериалът разказва за проекта „Ной“, тайна медицинска централа, в която учени експериментират с опасен вирус, който може да доведе до лек за всички болести, но може и да заличи човешкия род от лицето на Земята.

Участват:
Джейсън Фукс като Лорънс Грей
Марк-Пол Госелар като Брад Уолгаст
Саная Сидни като Ейми Белафонте
Бриан Хауи като Шона Бабкок
Маккинли Белчър като Антъни Картър

Орвил (The Orville) – Сезон 2
От 27 февруари, всяка сряда @ 22:00
Премиера за България
Носителят на награда „Еми“, Сет Макфарлън („Семейният тип“, „Тед“), е създател и продуцент на екшън сериала „Орвил“. Поредицата от едночасови космически приключения се развива в далечното бъдеще (след 400 години) и проследява „Орвил“, средно ниво изследователски космически кораб. Екипажът му, съставен от хора и извънземни, се сблъсква с чудесата и опасностите на Космоса, докато трябва да се справя и с ежедневните си проблеми.

В сериала участват Сет Макфарлън в ролята на капитана на кораба, Ед Мърсър и Ейдриан Палики („Агентите на Щ.И.Т.“, „Светлините на стадиона“) в ролята на негова бивша съпруга и негов първи офицер. Участват още Пени Джонсън Джералд („24“, „Шоуто на Лари Сандърс“), Скот Граймс („Американски татко!“, „Праведен“), Питър Мейкън („Безсрамници“, „Бош“), Холстън Сейдж („Съседи“, „Страховити истории“), Джей Лий („Американски татко!“, „Шоуто на Кливланд“), Марк Джаксън („Болница „Сейнт Ейдън“) и Чад Ел Колман („Живите мъртви“, „Наркомрежа“).

 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини