Георги Христов в Асеновград с грандиозен биографичен концерт

Георги Христов излиза пред публиката в Асеновград със своята искрена изповед „Моят път…” на 19 март от 19:00 ч. в читалище „Родолюбие“. Това е биографичен концерт-спектакъл, в който големият български изпълнител ще предаде в песни своя житейски път от началото до голямата сцена.

За първи път в своята кариера популярният певец ще разкрие много от интересните случки и преживявания около създаването на най-големите си хитове през годините. Любимите песни на певеца ще прозвучат по уникален начин на живо. На сцената Георги Христов излиза със своя оркестър, за да представи един грандиозен спектакъл, изпълнен с музика, ефектно осветление и много емоция.

Впечатляващият концерт оставя без дъх още от самото начало, превеждайки публиката през годините от бурната кариера на любимия изпълнител. Пред него винаги остава предизвикателството да предлага нестандартното и новаторското, което взривява залите от вдъхновяваща емоция.

Певецът стартира национално турне „Моят път…”, което е голямото му емоционално завръщане на сцената. Асеновградчани сред тези, които ще имат честа да се насладят на един от най-големите гласове в бългаската музика.

Билети могат да бъдат закупени:

- на касата на читалище „Родолюбие“ (тел: 0331 6 25 86, 0878 90 87 10)

- в бензиностанции OMV

- в Български пощи

- в системата eventim.bg


 

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини