Лизавета и Николай имат нужда от подкрепата ни

Лизавета има нужда помощ, за да забави множествената склероза и да живее без болка.

Николай продължава борбата с рак на дебелото черво с експериментално лечение в Испания.

Двамата отново излизат с молба за помощ чрез социалната мрежа, по случайност – в един и същи ден.

Ето разказът на Лизавета: „Предстои ми поредната вливка на стволови клетки в Истанбул и съм много развълнувана. Преди месец и половина, когато бях в клиниката, успоредно с вливката ми бе назначена след операцията и озонотерапия, която е много важен елемент от лечението. След направените пълни изследвания се установи, че три важни показатели са извън норма. Предписаха ми 9 нови медикамента, с които трябва да се нормализират. От 10 дни вече ги приемам, но всичко това беше изплатено от дарителската ми сметка. Знам, че аз съм една от многото нуждаещи се, но вярвам, че всички вие, които повече от една година сте съпричастни към моята кампания, няма да ме изоставите. Въпреки моята съдба, аз съм щастлива, че ви има, защото чувството е невероятно, когато виждам и чувам колко познати и непознати хора се вълнуват с мен и всеки допринася с каквото може за моето лечение. Всяка инициатива за мен ми дава сила, увереност и спокойствие, което е най-важно за човек лишен от пълноценен живот. Вярвам във вас, добри хора, че няма да ме изоставите към пътя на щастието, което очаквам от 8 години. Вярвам в чудеса и се надявам, че и моето ще стане реалност.“

Следващата терапия на Николай е трябвало да бъде на 27 февруари, но той е имал силни стомашни болки и поради много ниските му показатели е било невъзможно слагането на лекарството и химиотерапията - отложена. Ето последната информация, публикувана в страницата в негова подкрепа във Фейсбук: „От доста време Ники има лека болка в дясната страна на таза, но в последно време болката се е усилила доста и при консултацията със лекарката, се наложи да се направи скенер, за да се установи каква е причината. На 5 март му бе направен поредния скенер. Разбра се, че болката идва от една лезия, около 1 см, която си е изменила формата и опира в коста и нерва, който е близо до самата кост, а това място облъчвано с радиотерапия и скенера се вижда, че самата кост изхабена и се наложи да му влеят лекарство за да подсилят костната му система. Това е причината за тази болка, не е нещо, за което да се притесняваме. В белия дроб петната са се повлияли добре от терапията. Течността, която е имаше, вече е изчезнала, което е много добре. Сега лекарите ще мислят дали да се направят още 3 терапии или, ако има нова имунотерапия, дали ще може Ники да влезе в ново експериментално лечение. Всичко това ще се реши другата седмица. Както знаете, химиотерапията стопира временно нещата, но не и за постоянно. Молим ви да продължите да подкрепяте Ники, защото сумата за лечението му вече е нараснала драстично - достигнала е вече 90 000 евро.“

На Лизи можем да помогнем чрез SMS с текст DMS LIZA на номер 17 777
или дарителска сметка BG 84 UBBS 80021060713340, както и чрез paypal: lizavetaivanova@abv.bg

На Ники - чрез SMS с текст DMS NIKOLAY на номер 17 777
или чрез дарение по дарителска сметка в ОББ в лева:
IBAN: BG56 UBBS 8002 1088 4983 30
BIC: UBBS BGSF
И във евро за Испания:
IBAN: ES71 2100 3693 2120 0050 5550
BIC: CAIX ESBB
или чрез Pay pal: Vencislav_ivanov89@abv.bg

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 21.01.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Упорството и трудът ви ще се възнаградят. На път сте да финализирате проект с положителен резултат. Добри новини, свързани и с личните ви дела. Предстои ви пътуване или друго вълнуващо преживяване. Ще се впуснете в една авантюра, водени от желанието си за разнообразие и нови емоции, но бъдете внимателни.
21 яну 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Съвместните ви действия с човека, с когото споделяте и обичате ще са резултатни и напълно ще покрият очакванията ви днес. Като израз на вниманието си към него се погрижете за нещата, които му носят удоволствие. Защото това е любовта, както непредвидима, така и зареждаща с всичко, което е живот.
21 яну 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Активността ви днес трябва да е налице, защото ви очакват много задачи, които ще трябва да свършите добре. Разчитайте предимно на себе си, околните също са заети със своите си ангажименти. Уреждането на важен въпрос ще погълне голяма част от времето ви, но ще ви открие възможности за бъдещето.
21 яну 2020

Хороскоп за Рак

Рак
По въпроси от личен характер ще пристъпите към изпълнение на конкретни решения, с което ще ускорите придвижването им напред. Професионалното ви развитие налага повишаване на квалификацията при някои от вас. Паралелно с работата ще овладявате и новостите, бизнеса не търпи застой.
21 яну 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Не ви липсва увереност и това ще ви помогне да се справите със задачите, които стоят пред вас. Бъдете реалисти, задоволявайте се с това, с което разполагате. Не всички от обкръжението ви са искрени към вас, някой може да ви разочарова. Ако внимавате няма да загубите, а ще по мъдреете.
21 яну 2020

Хороскоп за Дева

Дева
С набраната инерция навлизате в добрата форма и това се забелязва от всички. Възможно е да получите отегчение от определена работа, но като цяло денят ви ще е ползотворен. Това няма да ви попречи да мислите за промяна на някои страни от живота си. Ще общувате с лекота с представители на другия пол, ще флиртувате и ще търсите забавления.
21 яну 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Умората ще отшуми, ако се погрижите лично за себе си. Любими занимания ще подобрят настроението ви и ще направят ролята ви по-значима за някого. Не се колебайте да го посветите в мислите и желанията си, без да ограничавате свободата му.
21 яну 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Очаква ви наситен с емоции ден. С каквото и да се заемете, бъдете сигурни, че ще прекарате приятно. Чувствате се добре в различни компании, а и хората около вас оценяват присъствието ви. Някои от вас се заемат с непосилни задачи, от които впоследствие ще се откажат. Не е изключено някои от вас да пътуват днес.
21 яну 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Динамичен ден, който в края си може да стане и уморителен. Ще се поздравите с постигнато разбирателство с хора от обкръжението ви. Други от вас ще засилят общуването си с колеги и познати, помагайки им да подобрят душевното си равновесие. Силни сте и внушавате доверие и надежда, когато го желаете.
21 яну 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Среща с интересна и привлекателна за вас личност може приятно да обърка плановете ви за деня. Сами преценете как да подходите. Може би деловите ви ангажименти изискват непосредственото ви участие. Каквото и да предпочетете денят ви се очертава като много ползотворен.
21 яну 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ежедневието ви ще се разнообрази с романтична изненада. Вълненията ще бъдат неповторими и ще ви стимулират към повече екстравагантност. Не пренебрегвайте ангажиментите си към хора, на които особено държите. Ще научите нещо изненадващо, което обаче е свързано с хубави емоции.
21 яну 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Неудържимо ви влече харченето на пари, а днес спокойно можете да си го позволите. Финансовото ви състояние значително ще се подобри. Налага се да проявите повече такт във взаимоотношенията си с ваши близки.
21 яну 2020
Последни новини