10 °C

Лизавета и Николай имат нужда от подкрепата ни

Лизавета има нужда помощ, за да забави множествената склероза и да живее без болка.

Николай продължава борбата с рак на дебелото черво с експериментално лечение в Испания.

Двамата отново излизат с молба за помощ чрез социалната мрежа, по случайност – в един и същи ден.

Ето разказът на Лизавета: „Предстои ми поредната вливка на стволови клетки в Истанбул и съм много развълнувана. Преди месец и половина, когато бях в клиниката, успоредно с вливката ми бе назначена след операцията и озонотерапия, която е много важен елемент от лечението. След направените пълни изследвания се установи, че три важни показатели са извън норма. Предписаха ми 9 нови медикамента, с които трябва да се нормализират. От 10 дни вече ги приемам, но всичко това беше изплатено от дарителската ми сметка. Знам, че аз съм една от многото нуждаещи се, но вярвам, че всички вие, които повече от една година сте съпричастни към моята кампания, няма да ме изоставите. Въпреки моята съдба, аз съм щастлива, че ви има, защото чувството е невероятно, когато виждам и чувам колко познати и непознати хора се вълнуват с мен и всеки допринася с каквото може за моето лечение. Всяка инициатива за мен ми дава сила, увереност и спокойствие, което е най-важно за човек лишен от пълноценен живот. Вярвам във вас, добри хора, че няма да ме изоставите към пътя на щастието, което очаквам от 8 години. Вярвам в чудеса и се надявам, че и моето ще стане реалност.“

Следващата терапия на Николай е трябвало да бъде на 27 февруари, но той е имал силни стомашни болки и поради много ниските му показатели е било невъзможно слагането на лекарството и химиотерапията - отложена. Ето последната информация, публикувана в страницата в негова подкрепа във Фейсбук: „От доста време Ники има лека болка в дясната страна на таза, но в последно време болката се е усилила доста и при консултацията със лекарката, се наложи да се направи скенер, за да се установи каква е причината. На 5 март му бе направен поредния скенер. Разбра се, че болката идва от една лезия, около 1 см, която си е изменила формата и опира в коста и нерва, който е близо до самата кост, а това място облъчвано с радиотерапия и скенера се вижда, че самата кост изхабена и се наложи да му влеят лекарство за да подсилят костната му система. Това е причината за тази болка, не е нещо, за което да се притесняваме. В белия дроб петната са се повлияли добре от терапията. Течността, която е имаше, вече е изчезнала, което е много добре. Сега лекарите ще мислят дали да се направят още 3 терапии или, ако има нова имунотерапия, дали ще може Ники да влезе в ново експериментално лечение. Всичко това ще се реши другата седмица. Както знаете, химиотерапията стопира временно нещата, но не и за постоянно. Молим ви да продължите да подкрепяте Ники, защото сумата за лечението му вече е нараснала драстично - достигнала е вече 90 000 евро.“

На Лизи можем да помогнем чрез SMS с текст DMS LIZA на номер 17 777
или дарителска сметка BG 84 UBBS 80021060713340, както и чрез paypal: lizavetaivanova@abv.bg

На Ники - чрез SMS с текст DMS NIKOLAY на номер 17 777
или чрез дарение по дарителска сметка в ОББ в лева:
IBAN: BG56 UBBS 8002 1088 4983 30
BIC: UBBS BGSF
И във евро за Испания:
IBAN: ES71 2100 3693 2120 0050 5550
BIC: CAIX ESBB
или чрез Pay pal: Vencislav_ivanov89@abv.bg

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 28.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
От заниманията си ще спечелите, както в духовен, така и в материален план. От вас зависи дали ще постигнете очакваното удовлетворение от работата и срещите си. Преодолейте инерцията си и ще бъдете възнаградени. Любимият човек очаква повече от вас и вие знаете как да го удовлетворите.
28 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес ще се окажете в центъра на страстите на хората около вас и ролята на техен регулатор като ще ли е точно за вас. Приемате спокойно всяко нещо, случващо се на близките ви и сте в състояние трезво да прецените всяка ситуация. Възможно е обаче това да ви поизтощи, затова не забравяйте навреме да помислите за себе си.
28 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Не разполагате с нужната ви информация и докато не си я набавите, сте възпрепятствани да вземете окончателно решение. Настроението ви ще се подобри и делата ви ще потръгнат напред, за това ще се погрижи доверен човек, с когото имате засилено общуване. Промените в семейството ще ви накарат да се съобразявате с тях.
28 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Материални придобивки ще подобрят настроението ви. Нямате причини да сте недоволни от живота си. Дава ви се добра възможност да успеете, от вас зависи на къде ще насочите интересите и усилията си. Не търсете несъществуващи причини да се оплаквате, има толкова неща, заради които си струва да се живее.
28 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Очаква ви натоварен ден, по време на който ще ви се налага да взимате решенията си в движение. Бъдете готови за всякакви изненади и не смятайте каквото и да било да абсолютно сигурно. Установявате връзка с изключително полезен за вас човек, който занапред много ще ви помага. Предстоят ви приятни мигове с любимия човек, не се лишавайте от тях заради работата си.
28 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Изяви за онези, които се занимават с творческа дейност. Имате изострена чувствителност и това ви помага да усещате и претворявате вълненията си така, че да бъдат интересни за широката публика. Обърнете повече внимание на сърдечната си връзка и не наранявайте човека, дръзнал да търси от вас любов.
28 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ако потърсите път, ще го откриете, независимо на къде сочи той. Съюзите ли се с любовта, ще развиете нови качества и ще станете по-добри. Това е сигурно, работете и за духовното си усъвършенстване, няма да ви липсва подкрепа. В бизнеса са възможни изненади от конкурентите ви.
28 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Добри новини свързани с професионалните ви ангажименти или тези на ваши близки ще ви радват днес. Може да се наложи да промените плановете си за близкото бъдеще и то в желана насока. Откриват ви се нови перспективи и е много вероятно мислите ви да бъдат изцяло насочени в тази насока и въобще да не ви е до забавления.
28 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не пропускайте да поздравите близък човек за успеха му, както и да се погрижите за собствените си дела. Изглаждане на различията помежду ви може да направи чудеса за вас. С приятели ще ви бъде по-лесно да намерите верния тон и в компанията им да се забавлявате вечерта.
28 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Повечето от вас ще се вълнуват от проблемите на работното място. Енергията, която влагате ще направи възможно постигането на целите, а също така няма да ви липсват и развлечения. Любовта е сред темите, които живо ви интересуват и ще й отделите подобаващо място в мислите и постъпките си.
28 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Прекалено емоционални сте и това може да ви попречи в осъществяването на плановете ви. Срещите ви с различни хора ще засилят увереността ви и ще внесат повече яснота в делата ви. Обърнете внимание на интимния си партньор, особено, ако сте го наранили. Незабавно му се извинете и направете нещо специално за него.
28 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Днес ще успеете да се справите с проблем, който сте смятали за много трудно разрешим. Наистина няма да ви е лесно, но вие сте упорити когато се касае за работата ви. Не прибързвайте в решенията си, а разчитайте на подкрепата и съветите на близките си хора. Предстои ви приятно прекарване вечерта, не го пропускайте.
28 фев 2020
Последни новини