15 °C

Лизавета и Николай имат нужда от подкрепата ни

Лизавета има нужда помощ, за да забави множествената склероза и да живее без болка.

Николай продължава борбата с рак на дебелото черво с експериментално лечение в Испания.

Двамата отново излизат с молба за помощ чрез социалната мрежа, по случайност – в един и същи ден.

Ето разказът на Лизавета: „Предстои ми поредната вливка на стволови клетки в Истанбул и съм много развълнувана. Преди месец и половина, когато бях в клиниката, успоредно с вливката ми бе назначена след операцията и озонотерапия, която е много важен елемент от лечението. След направените пълни изследвания се установи, че три важни показатели са извън норма. Предписаха ми 9 нови медикамента, с които трябва да се нормализират. От 10 дни вече ги приемам, но всичко това беше изплатено от дарителската ми сметка. Знам, че аз съм една от многото нуждаещи се, но вярвам, че всички вие, които повече от една година сте съпричастни към моята кампания, няма да ме изоставите. Въпреки моята съдба, аз съм щастлива, че ви има, защото чувството е невероятно, когато виждам и чувам колко познати и непознати хора се вълнуват с мен и всеки допринася с каквото може за моето лечение. Всяка инициатива за мен ми дава сила, увереност и спокойствие, което е най-важно за човек лишен от пълноценен живот. Вярвам във вас, добри хора, че няма да ме изоставите към пътя на щастието, което очаквам от 8 години. Вярвам в чудеса и се надявам, че и моето ще стане реалност.“

Следващата терапия на Николай е трябвало да бъде на 27 февруари, но той е имал силни стомашни болки и поради много ниските му показатели е било невъзможно слагането на лекарството и химиотерапията - отложена. Ето последната информация, публикувана в страницата в негова подкрепа във Фейсбук: „От доста време Ники има лека болка в дясната страна на таза, но в последно време болката се е усилила доста и при консултацията със лекарката, се наложи да се направи скенер, за да се установи каква е причината. На 5 март му бе направен поредния скенер. Разбра се, че болката идва от една лезия, около 1 см, която си е изменила формата и опира в коста и нерва, който е близо до самата кост, а това място облъчвано с радиотерапия и скенера се вижда, че самата кост изхабена и се наложи да му влеят лекарство за да подсилят костната му система. Това е причината за тази болка, не е нещо, за което да се притесняваме. В белия дроб петната са се повлияли добре от терапията. Течността, която е имаше, вече е изчезнала, което е много добре. Сега лекарите ще мислят дали да се направят още 3 терапии или, ако има нова имунотерапия, дали ще може Ники да влезе в ново експериментално лечение. Всичко това ще се реши другата седмица. Както знаете, химиотерапията стопира временно нещата, но не и за постоянно. Молим ви да продължите да подкрепяте Ники, защото сумата за лечението му вече е нараснала драстично - достигнала е вече 90 000 евро.“

На Лизи можем да помогнем чрез SMS с текст DMS LIZA на номер 17 777
или дарителска сметка BG 84 UBBS 80021060713340, както и чрез paypal: lizavetaivanova@abv.bg

На Ники - чрез SMS с текст DMS NIKOLAY на номер 17 777
или чрез дарение по дарителска сметка в ОББ в лева:
IBAN: BG56 UBBS 8002 1088 4983 30
BIC: UBBS BGSF
И във евро за Испания:
IBAN: ES71 2100 3693 2120 0050 5550
BIC: CAIX ESBB
или чрез Pay pal: Vencislav_ivanov89@abv.bg

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 20.11.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Днес ще подготвяте почвата за бъдещите си делови начинания. Способността ви обмислено и разумно да пристъпвате към всяко начинание ще ви бъде от полза. Акцентирайте върху възможностите си за развитие. Някои от вас ще попаднат в нова(стара) обстановка, която ще ги посрещне приветливо и радушно.
20 ное 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Ще погледнете от друг ъгъл на съществуващ проблем и ще ви се отдаде бързо да намерите решението му. Възползвайте се от общуването с хора, чиито възможности са безспорни в професионалната или друга интересуваща ви сфера. Бъдете внимателни и отзивчиви, за да срещнете съпричастност в делата си.
20 ное 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
На всеки, който ви пречи в работата му покажете, че предпочитате сами да я свършите, отколкото да слушате празни приказки. Това е начин да постигнете целите си днес. На път сте да спечелите битката, не се отказвайте. Ще получите покана за нечие тържество и то ще ви улесни в общуването.
20 ное 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Владейте емоциите си и не се поддавайте на чужди внушения. Вие най-добре знаете какво трябва да направите, за да доближите успеха до себе си. Заради финансови нужди някои от вас ще потърсят допълнителна работа, подпомагайки бюджета на семейството си. Толерантността и търпението ви в общуването ще убеди опонентите в правотата ви.
20 ное 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Постепенно финансовите ви проблеми ще се разрешат по неочакван дори от вас начин. Това ще ви даде възможност да помислите за разширяване на дейността си. Не изпреварвайте събитията и помнете, че за всяко нещо си има време.
20 ное 2019

Хороскоп за Дева

Дева
За мнозина от вас денят ще е приятен и няма да липсват изненади. Ще получите добра оценка за работата си, което ще се отрази положително на професионалното ви развитие. Вярвайте в себе си и дайте изява на скритите си таланти. Някой проявява не скрит интерес към вас и търси взаимност, споделете я.
20 ное 2019

Хороскоп за Везни

Везни
С яркото си присъствие на професионалната сцена ще привлечете вниманието на повече хора, от което делата ви няма да пострадат. Напротив, ще получите повече възможности за изяви. Въпреки умората и отегчението ще имате финансови компенсации, които ще върнат усмивката и благоразположението ви.
20 ное 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще останете поласкани от нечие внимание. Търпението и старанието ви да се справите с всяка ситуация, в която попадате ще ви помогне да не оставяте нерешен проблем. Възможно е да възникнат недоразумения, но скоро ще се изяснят причините и ще отпаднат притесненията ви.
20 ное 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Настроението ви днес е чудесно и доста успешно забавлявате хората около себе си. Важен ангажимент може да промени плановете ви за деня, но не допускайте това да развали настроението ви. В състояние сте да се справите с всичко, което сте намислили стига да не разпилявате енергията си за маловажни неща. Приятел ще успее да ви заинтригува.
20 ное 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Предстои ни спокоен ден, по време на който ще можете нормално да вършите работата си, без да ви притеснява каквото и да било. Способни сте да поемате голяма отговорност, което ще бъде прието с въздишка от колегите ви. Усилията ви ще бъдат оценени по достойнство, а това допълнително ви стимулира да покажете най-доброто от себе си.
20 ное 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще получите добра оценка и награда за упоритостта, с която работите по отстраняването на професионален проблем. Умората ще съпътства придобивките, но няма да съжалявате. В романтично настроение ще потърсите компанията на човек, с когото ви е приятно и ще се насладите на компанията си.
20 ное 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Днес ще сте творчески настроени, независимо от това с което се занимавате. Имате доста печеливши идеи, които е необходимо да осмислите обстойно. Контактите ви са ползотворни и ви обещават очаквани възможности. Замете се за работа, предстои ви да свършите много неща. Нямате никакво време за отлагане.
20 ное 2019
Последни новини