Невена Николова със Златна игла за дизайнер на годината

    Невена Николова е тазгодишният носител на Златната игла за дизайнер на годината.

    Тя получи престижната награда по време на бляскавата церемония и ревю-спектакъл, с които бяха отбелязани 25 години от основаването на Академията за мода, с председател проф. Любомир Стойков.

    Най-авторитетният приз за мода в България в категорията „Модна къща на годината“ е за Desizo Monni. Наградата получи оперативният директор на компанията Зорница Димитрова. Paloma Fashion с дизайнер Поля Кинова е носителят на Златна игла за „Булчинска мода“, Радослава Лазарова е най-добър млад дизайнер, Аксел Харди е с приз за модна иновация, а Джулия Ангелова взе Иглата за моден гримьор.

    Победителите бяха номинирани от експертно жури, включващо най-компетентни модни и лайфстайл журналисти от печатните и електронните медии с председател проф.Любомир Стойков.

    „Надявам се, че тази вечер българските дизайнери ще ни покажат наистина красиви, оригинални и смели творения. Надявам се също, че ще видим послания, които като с меч ще разкъсат булото на грозното, фалшивото и пошлото.“, каза в обръщението си при откриването на  форума модният гуру.

    Трикратната носителка на Златна игла  София Борисова, откри традиционния ревю-спектакъл преди церемонията с колекция Attitude 2020.

     Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини