8 °C

Ники Иванов: Пиша тези редове със сълзи на очи, но с подкрепата ви ще премина и това изпитание!

  Нека всеки от нас изпрати поне един смс с текст DMS NIKOLAY на номер 17 777

  “Резултатите от направения преди дни пореден скенер на бял дроб, корем и кости не са добри. Наблюдава се прогрес на болестта”. За това съобщи официалната фейсбук страница в подкрепа на борбения асеновградчанин, който вече близо 7 години се лекува в Клиника на Университет Навара в Памплона, Испания. Диагнозата му е „Тежка форма рак на дебелото черво”.

  Ето какво сподели Ники от първо лице с хората, които го подкрепят:

  “В белия дроб най-голямото ми образувание се е увеличило от 1.5 см на 2.3 см, както и другите две образувания също са с увеличение от по 4-5 милиметра. В областта на таза отдясно също се наблюдава увеличение на лезията. От скенера на костите се вижда образувание от дясната страна на ребрата. Все още не може да се каже дали е от болестта или съм си го имал от преди, защото скенер на костите ми правят за пръв път. Когато направим следващ скенер, ще стане ясно какво е и ако се наложи ще направя радиотерапия. И сега отново се връщам в изходна позиция и трябва да започна химиотерапия, за да можем да спрем прогреса на болестта.

  Вече и аз не знам какво да кажа, като цяло имах малко големи очаквания от тази имунотерапия, но уви - не се оправдаха... Със сълзи на очите пиша тези редове, защото много се измъчих, много изпитания преодолях през тези 8 години, преодолях ги най-вече благодарение на моето семейство, и на вас, приятели, с вашата морална подкрепа! Не ми остава нищо друго, освен отново да стисна зъби и да премина и през това изпитание! Това лечение ще се наложи пак да се заплаща, а лечението вече надминава 100 000 евро. Затова ви призовавам, скъпи приятели, който ме познава и също така не ме познава, лично ви моля от сърце да изпратите поне един СМС с текст DMS NIKOLAY на номер 17 777.”

  Останалите начини, чрез които можем да продължим да помагаме на Николай да се бори с болестта са:

  Чрез дарение по дарителска сметка в ОББ в лева:
  IBAN: BG56 UBBS 8002 1088 4983 30
  BIC: UBBS BGSF
  Титуляр: Николай Владимиров Иванов

  В евро за Испания:
  IBAN: ES71 2100 3693 2120 0050 5550
  BIC: CAIX ESBB
  или чрез Pay pal: Vencislav_ivanov89@abv.bg

  Източник: asenovgrad.net

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (1)

  • 1
   Ge
   George
   0 0
   00:38, 13 юли 2019
   Определено е проблем с браузър-а
  Последни новини