БСП и ВМРО регистрираха кандидатите си за кметове и общински съветници

    Две партии подадоха документи днес за регистрация на своите кандидати в Общинската избирателна комисия в Хасково за участие в местните избори на 27 октомври.

    „БСП за България” издигна банкерът Коста Стоев за кандидат за кмет на Община Хасково. При подаване на документи той засече в ОИК адвокат Ростислава Жекова – кандидатът за кмет на „ВМРО-Българско национално движение”. Двамата претенденти се поздравиха при регистрацията на кандидатурите си.

    Коалицията и политическата партия имат съветнически листи и кандидати за кметове на села.

    Haskovo.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Са
      Сахара
      26 -4
      22:01, 21 сеп 2019
      Ляв банкер и македонски адвокат... на пазара в Хасково има избор, но в кметската надпревара е дефицит и суша.
    • 2
      Чи
      читател
      11 -13
      18:37, 22 сеп 2019
      Адв.Ростислава Жекова е най-добрият кандидат за кмет,честен,почтен и всеотдаен човек,който би бил перфектният управник на общината,а и жените са по-оправни и заслужава си да я подкрепим!!! БСП са бита карта и за нищо на света не трябва да им се дава властта. На дедо Добри му ядохме попарата,за 4 години градът тотално затъна,а и тая дружба с гела и жена му доникъде не ни докара. ДПС няма да имат кандидат за кмет,защото вероятно ще подкрепят ГЕРБ и както досега заедно задкулисно ще управляват града,вероятно срещу обещани общински службички,а юздите знаете пак кой ща дърпа,затова не ни трябва кмет-кукла на конци. С две думи,власт лесно се печели с турските и с циганските гласове. В махалата се хвалят че всичко било купено. Онзи смешен архитект явно участва за шоу. Има един независим,дето също има шанс. Останалите не стават. Отваряйте си ушите и очите,не гласувайте на сляпо и по навик, а за личност!!! Айде и умната!
    • 3
      Ко
      Колева
      3 -1
      14:07, 24 сеп 2019
      А Елито Костова?Тя се готвеше кмет да става,ама ....Съсипа една градина,сега може и градската организация да съсипи.
    • 4
      Сч
      Счетоводител
      1 0
      17:57, 27 сеп 2019
      Коцето, от Комсомола, заблавихте ли скъпи съграждани?!
      Да, Коцето от Окръжния комитет на Комсмола, Партийния секретар на ЗММ - Хасково.
      Вярно, беше управител на няколко банкови клона в Хасково, в Плевен го изпратиха банка "Пиреос" - като мениджър, не е ясно по какво беше там мениджър.Върна се в Хасково в СИБАНК, пак управител, сега помага в Обединена банка офис Хасково.
      От инженер със следдипломна квалификация - икономист стана банков служител. Законът го забраняваше този финт, но за него го направиха в банка "Моллов". По диплома си е машинен инженер, по професия организационен работник от Комсомола. Слаб икономист, твърде слаб.
      Коце, нищо лично, но не ставаш за кмет към днешна дата, годината е 2019.
      Можеше да те огрее преди 1989 г., но тя остана Коце, доста на назад във врамето.И по партийна линия просто няма да стане работата.
    Последни новини