Най-добрите лаптопи за обработка на снимки на 2019

Софтуерът за редактиране на снимки може да бъде доста взискателен, особено ако работите върху сурови файлове с висока разделителна способност и използвате напреднали ефекти. Естествено е да искате да сте сигурни, че инвестирате в лаптоп, който има всички характеристики за мощните инструменти за редактиране на снимкит.

В наши дни най-добрите лаптопи за фотографи могат да съперничат на традиционния настолен хардуер. Освен това, за разлика от старите лаптопи, много от тях се отличават с перфектни пикселни дисплеи с великолепен цвят, както и с отличен контраст, за да поддържат постоянно видими детайлите.

Списъкът на най-добрите лаптопи за фотографи и редактиране на снимки за 2019 е съставен от TechRadar. Те прегледали най-добрите лаптопи и ултрабуци, които могат да помогнат на фотографите, без значение кои редактори на снимки използват,  независимо дали Adobe Photoshop или GIMP. Изданието разглежда плюсовете и минусите на всеки от тях, като основният минус е цената. Всички те са малко скъпи, но не чак толкова, колкото биха стрували предимствата им само преди година-две.

Най-добрите лаптопи за фотографи на 2019:
1. Apple Macbook Pro с тъчбар
2. MacBook Pro 15-инчов
3. HP Spectre x360 15T
4. Huawei MateBook X Pro
5. Microsoft Surface Book 2 (13,5-инчов)
6. Dell XPS 15
7. Dell XPS 13
8. HP Spectre x360
9. Lenovo Yoga C930
10. Microsoft Surface Laptop 2

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини