Васил Найденов в тежка катастрофа на АМ "Тракия", разминало се на косъм

В болницата казаха, че не съм пукнал краката, но съм имал проблеми, колегата ми е със спукано ребро. Но при такава силна катастрофа минахме метър и то бая минахме метър, защото колата до половината я няма. Това заяви големият български певец Васил Найденов, който вчера претърпя тежка катастрофа край Казанлък, предаде БГНЕС.

Инцидентът стана на АМ „Тракия“, 46-я километър в посока Бургас. Найденов със своя импресарио е пътувал към Казанлък за участие в предизборен концерт на местна коалиция, когато се случва инцидентът.

В Казанлък го приеха в многопрофилната болница с контузия в коляното, където го стабилизираха и той успя да излезе на сцената, макар и с много силни болки в крака. Васко Кеца разказа, че катастрофата е била изключително тежка, но са се разминали на косъм.

Бая силна катастрофа беше, каза още Найденов. Така ме боляха краката, че не можех да ходя и не ми беше до уплаха, забравих за уплахата. Какво се случи – просто пред нас караше много хубав Мерцедес нов модел и в един момент рязко намали, а отдясно имаше ТИР и ние попаднахме в капан, нямаше къде да отидем – трябваше или да се ударим в ТИР-а, или в Мерцедеса, защото той намали рязко скоростта поне с 40-50 км/ч по-малко и автоматично се случи катастрофата, разказа още певецът

Източник: БГНЕС

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Последни новини