Благосъстоянието ни се покачва, хората с увреждания в Кърджали ходят на пазар с джипове

Вярна е тезата на правителството, че благосъстоянието ни непрекъснато се покачва. Това проличава от пръв поглед, ако застанете на паркинга за хора с увреждания пред един от хипермаркетите в Кърджали. Редовно на него има спрели джипове. Стандартът на живот позволява на кърджалийци с ТЕЛК решения да карат последен модел скъпи возила, взети на лизинг със скромните им инвалидни пенсии. Естествено те пълнят кошници с продукти, а не като някои недоброжелатели на властта - само малки найлонови торбички. Безспорно е , че спрените на паркинга за хора с увреждания  джипове вдъхват увереност, че сме ги стигнали и надминали американците. Никой и да не си помисля, че в случая става дума за поредното нарушаване на правилата за движение и паркиране в Кърджали.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Au
    audi
    0 -2
    09:04, 14 ное 2019
    Чак пък последен модел
  • 2
    Сн
    Снн
    2 -2
    12:01, 14 ное 2019
    Като имаш увреждане и ТЕЛК не е задължително да си малоумен.
  • 3
    Mu
    Mustafa
    0 -2
    15:47, 14 ное 2019
    Имат увреждания само на хартия.
    Мръсни измамници, дано децата и внуците им пукнат преди тях самите.
  • 4
    СТ
    с ТЕЛК
    3 -1
    16:28, 14 ное 2019
    независимо каква е колата щом вози инвалид може да паркира там. стига сте злобели . Боли ме че съм инвалид да не ви го пожелая пък ходете на пазар със самолет
  • 5
    Jj
    Jjj
    1 0
    23:09, 14 ное 2019
    Никой ама никой няма право да кълне и няма право да съди хората къде и как са паркирали и каква кола карат защото те са се трудили за да могат да си позволят автомобил от по висока класа в момента обиждате и кълнете но не се замисляте вие какви грешки допускате никой няма право да коментира финансовото състояние на един човек искам да се отправя към дадения мъж който едва ли не пожелава нещастие на хората с какво право кой ти го дава това право това че карат по висок клас кола която ти не можеш да си позволиш и в момента ругаеш и кълнеш никой не ти е виновен за твоите неуспехи!
Последни новини