"Сърце за Ники" - парти и благотворителен концерт в подкрепа на Николай Иванов

"Сърце за Ники" е надсловът на благотворителното парти в подкрепа на Николай Иванов, който се бори с тежко заболяване. Специален гост на събитието в ресторант "Салаша" (22 ноември, петък) ще Орхан Мурад. За Ники ще пеят, свирят и танцуват също Виолета Стойковска, Десислава Лалева, Елена Василева, Андреана Бакалова, Стефан Янев и "Големите гайди", клуб по танцово изкуство "Везеница" и представители на школите на Ина Паришева и Стойчо Каранлъков. Резервации могат да бъдат направени на 0899 75 72 72.

Междувременно на онлайн търг се разиграва фланелка с автографи от футболистите и ръководството на "Локомотив" - Пловдив. Началната цена е 150 лв., а победителят ще бъде обявен на партито. Последно наддаването е стигнало до 420 лв. и продължава.

Други благотворителни търгове за Ники може да видите ТУК.

Следващият месец в читалище "Родолюбие" ще се проведе концерт в подкрепа на младия мъж от Асеновград. Благотворително в него ще се включат Елена Василева, Андреана Бакалова, Виктория Димова,Ивайла Терзиева и Радостина Гунгалова от Арт Войс Център Пловдив, Фолклорна формация "Родопска песен", Dance Studio "Косара" и други таланти от цялата страна. Датата на концерта е 20 декември. Цените на билетите все още се уточняват.

Припомняме, че Николай Иванов се лекува от години в университетска клиника в Навара, Испания, от злокачествено образувание на дебелото черво с метастази в белия дроб и костите. Средствата, които дължи на испанската клиника са над 100 хил. евро.

За да подкрепим Ники в борбата му с коварната болест, всеки от нас може да изпрати sms с текст DMS NIKOLAY на номер 17 777.

Дарение по банков път може да бъде направено:

В Обединена Българска Банка в лева:
IBAN: BG56 UBBS 8002 1088 4983 30
BIC: UBBS BGSF
Титуляр: Николай Владимиров Иванов


И във евро за Испания:
IBAN: ES71 2100 3693 2120 0050 5550
BIC: CAIX ESBB


или чрез Pay pal: Vencislav_ivanov89@abv.bg

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини