Поредният триумф на Ергюнал Сабри-Оги, клубове в страната го примамват с висока заплата

С купа и златен медал се завърна от Сърбия Ергюнал Сабри - Оги, звездата на "Арда бокс". Боксьорът от Кърджали участва в Мемориалния турнир "Живорад Раджич - Раджа" в град Шабац и победи на финала най-добрия сръбски боксьор в категория 49 кг Омер Аметович. Общо 8 наши състезатели от националния отбор играха срещи в мемориалния турнир. Ергюнал Сабри-Оги постигна успех въпреки проблемите с тренировъчния процес. Залата за тренировки в Кърджали е в окаяно състояние, сподели за Кърджали бг вести неговия личен треньор Стоян Узунов.От тавана падат мазилки и той не смее да вкара деца в нея.
 Успехите на Ергюнал Сабри -Оги го правят желан състезател във водещите клубове на страната. Те му предлагат висока заплата. Предложение до нашата община да осигури месечно възнаграждение за Оги е направил и Стоян Узунов, но за сега отговор няма. Не можем да задържим Ергюнал Сабри в "Арда бокс" без възнаграждение, категоричен е личния му треньор.
 Самия Стоян Узунов от три години е без доходи. Решил е, ако до началото на следващата година не се обърне внимание на бокса в общината да стане международен шофьор и да зареже треньорската професия.
Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини