Коледно-Новогодишната програма продължава с "Коледа, Коледа" и "Джаз с приятели"

Празничната програма за Коледа и Нова година в Асеновград продължава с пълна пара. Очакват ни много концерти, изложби, театрални постановки, литературни представяния и др.

Днес, 12 декември, от 17:30 ч. в Градската библиотека детските музикални школи към читалище "Св. преп. Паисий Хилендарски" ще изнесат концерта "Коледа, Коледа".

В последния работен ден от седмицата, петък, 13 декември в Старинно училище "Свети Георги" ще можем да се насладим на "Джаз с приятели" – концерт на Веси Пашалиева и приятели. Началото му ще е от 19:00 ч.

В 11:00 ч. в събота, 14 декември, в библиотеката ще бъде открита изложба колажи на школата по графичен дизайн с ръководител Христо Коватлиев. Час по-късно детските състави при ЦПЛР ще изнесат концерта "Коледна магия".

Седмият поред Коледен крос, организиран от Център МИРА, ще се проведе тази неделя, 15 декември. Стартът на бягането до Асенова крепост ще е в 11:00 ч.

Следващата седмица асеновградчани ги очакват детското тържество "Коледни усмивки", благотворителен концерт в подкрепа на Неврие Мехмед, изложбата "Път към светлината", отбелязване на 175 години от рождението на капитан Петко войвода и много други събития.

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини